Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv elite ds14n

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

la fel de prost este si 2sc3205 , ca si 2sd1207...!oricare dintre cele 2 de mai sus au puterea de 1w , fata de cei 15w ai lui 2sc3807... si, mai grav decit asta , nici nu au hfe --- sau beta --- suficient ...! dupa cum am precizat mai sus , 2sc3807 nu admite echivalent ...!in concluzie , daca ati montat tranzistoarele de mai sus cu adevarat la clienti , atunci reparatia dvs este de mintuiala si nu va rezista in timp...! n-are cum...! :da

Link spre comentariu

ieri am reparat un elitte cu aceeasi sursa,traznit,care in loc de d3807 avea montat un c2655 care are doar 0.9w.in locul finalului c5803,am pus bu508af si merge fara pobleme

Pe toate sasiele China in configuratie 3 tranzistori + optocuplor ( Sanyo concept ) s-a montat 2SC3807 ori 2SC2655 [ nu conteaza puterea ci faptul ca au Low saturation voltage VCE (sat) mic; < 0.5 V ]http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... SC3807.pdfhttp://www.toshiba.com/taec/components2 ... 6/7733.pdf
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

imi cer scuze de intirziere dar nu reusesc sa gasesc acest 2sc3807...am pus ceva echivalenti dar nu merge si imi pusca siguranta imediat.dac tot suntem la capitolul power supply spuneti mi va rog cum se poate verifica optocuplorul,ce face el si ce simptome apar cu un opto defect.va rog mult .

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări