Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametrii lu' Jijell

Th3_uN1Qu3

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

8

• paul14

3

• massacre122

2

• ionut_te

2

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Pentru cei interesati parametrii T\S masurati ai unui difuzor de bas din boxele Kastan:D 165.0 [mm]Re 6.79 [Ohms]Fs 43.74 [Hz]Zm 56.98 [Ohms]BL 7.54 [N/A]Qms 6.026Qes 0.815Qts 0.718Vas 34.260 [liters]L10k 1.35 [mH]n0 0.34 [%]dBSPL 87.36 [1W/1m]Ms 24.81 [grams]Cms 0.53 [mm/N]

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Subiectul reinvie cu alt castron de orez. :rade: Pro West WW2020. Con de carton, suspensie de cauciuc, magnet fara gaura de ventilatie, 8 ohmi, 200W muzicali... probabil in jur de 50 RMS si aia cu indulgenta, ca incepe sa cam fluture de pe la 25W deja.D: 160.0 mmRe: 7,8 ohmLe: 0.56mH @ 1.6kHzMms: 23,91 gCms: 0,58 mm/NFs: 42,7HzQms: 2,53Qes: 1,30Qts: 0,86Vas: 33,42 LSi obiectiv si subiectiv, suna muuuuult mai bine ca fratele lui de plastic.

Link spre comentariu

pai e mai usor sa critici si sa inchizi topicurile pe motive ieftine decat sa te 'murdaresti' putin pe maini icon_toilet (da,eu ma refer la topicul recent inchis unde se pare ca dl VTP a luat o gluma cam in serios si nu am mai avut cum sa clarific lucrurile).Daca e topic de bodega,il muti la bodega,nu-l inchizi daca inca are activitate,parerea mea,ca un simplu user ce sunt...

Link spre comentariu

pai e mai usor sa critici si sa inchizi topicurile pe motive ieftine decat sa te 'murdaresti' putin pe maini

Ai dreptate, E absurd sa pretinzi de la cineva ca macar sa aibe bunul simt sa citeasca un regulament, sa fie atent cand posteaza, sa foloseasca functia de search inainte de a deschide un subiect nou. La un moment dat te si saturi.

Tu ca moderator poti sa il modifici. De exemplu "parametri difuzoare ieftine" sau o chestie de genul asta.

Nu am stiut :bataie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări