FlorinPTM Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Salutare!!! Am si eu o nelamurire Am vazut la uni la subwoofere ca difu se onduleaza face niste valuri uitati aici un ex: Intrebarea mea ar fii:Cum de face boxa asa?? are 2 bobine sau... nu-mi dau seama, poate imi ziceti si mie sa stiu ms anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 A mai fost pusa intrebarea asta! Difuzorul functioneaza normal. Din cauza filmarii se produce acea eroare. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Mai precis, framerate'ul (numarul de cadre pe secunda) foarte mic, neputand capta in intregime miscarea difuzorului. Apare in principal in clipurile facute cu telefonul. La fel se intampla cand e vorba de orice filmare in care telefonul sau subiectul se misca rapid. Link spre comentariu
davidut5 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Este aceeasi chestie ca la ventilatoare, ai vazut ca la o anumita turatie da impresia ca se invarte inapoi, si mai incet? Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Este aceeasi chestie ca la ventilatoare, ai vazut ca la o anumita turatie da impresia ca se invarte inapoi, si mai incet?dap,am inteles Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Intr-un fel e ca si cum ai fi beat, si vezi in reluare. Asa si aparatele de filmat mai proaste capteaza imaginea "in reluare", nu cum ar trebui sa fie.Deci in toate filmuletele difuzoarele se "deplasau" normal. Un difuzor nu are cum sa se miste asa, decat pe o singura axa tot conul difuzorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum