Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema lifetec lt 5540

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

2

• nostrom

1

• misuraelectronic

1

Am o intrebare despre aceasta schema, respectiv TV.O cunostinta a avut un asemenea TV cu TDA8362 defect.Mesterul de la service i-a cerut omului sa caute TDA8362 S7. N-a gasit si si-a luat alt TV.Spuneti-mi si mie ce-i cu acesta terminatie, S7 ?

Link spre comentariu

mesterul respectiv habar nu are ce vorbeste...! :rade: nu se tine cont de acel s7 absolut deloc...!daca a avut in tvc tda8362 simplu cu N pe ultimul rind in dreapta jos .... merge inlocuit cu tda8362 simplu / b tot cu N pe ultimul rind in dreapta jos...! N poate fi asa 1,2,3,4 sau 5 ...urmat sau nu de literele x/y...!daca tvc-ul este cumparat de la noi din tara , atunci cele mai des intilnite au fost variantele 3 , 3y , 5 , 5y... :da

Link spre comentariu

Merci.Daca tot nu apare acest S7 in datasheet-ul pentru TDA8362, singura explicatie este ca mesterul cauta o scuza deoarece nu stia sa repare TV-ul, si se agatase de acest S7. :sparge:TV-ul era un sh, adus din vest.Cred ca mai este prin pod respectivul TV. Cand o sa am vreme, o sa pun niste poze cu modificarile facute de mester. Pe mine m-au impresionat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări