Vizitator Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 salut la meseriasi.ma poate ajuta cineva cu o schema de LIFETEC LT5540VTS ,sursa cu tz cadre cu tda 3653 ,procesor ctv 322s, .Multumesc. Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Cumva aceasta schema? Link spre comentariu
norad Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Am o intrebare despre aceasta schema, respectiv TV.O cunostinta a avut un asemenea TV cu TDA8362 defect.Mesterul de la service i-a cerut omului sa caute TDA8362 S7. N-a gasit si si-a luat alt TV.Spuneti-mi si mie ce-i cu acesta terminatie, S7 ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 mesterul respectiv habar nu are ce vorbeste...! nu se tine cont de acel s7 absolut deloc...!daca a avut in tvc tda8362 simplu cu N pe ultimul rind in dreapta jos .... merge inlocuit cu tda8362 simplu / b tot cu N pe ultimul rind in dreapta jos...! N poate fi asa 1,2,3,4 sau 5 ...urmat sau nu de literele x/y...!daca tvc-ul este cumparat de la noi din tara , atunci cele mai des intilnite au fost variantele 3 , 3y , 5 , 5y... Link spre comentariu
norad Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Merci.Daca tot nu apare acest S7 in datasheet-ul pentru TDA8362, singura explicatie este ca mesterul cauta o scuza deoarece nu stia sa repare TV-ul, si se agatase de acest S7. :sparge:TV-ul era un sh, adus din vest.Cred ca mai este prin pod respectivul TV. Cand o sa am vreme, o sa pun niste poze cu modificarile facute de mester. Pe mine m-au impresionat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum