iulisan Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Buna ziua.Recent m-am capatat ( contra unei sume de bani evident ) cu un transceiver MOTOROLA CP180 si as avea cateva intrebari privitoare la acest model. 1-Am inteles ca este programabila din computer , dar cum se face asta ? Interfata ce poate fi folosita inteleg ca poate fi si asta : http://www.batlabs.com/2wayrib.html. 2-Ce soft-uri v-a trebui sa folosesc si ce pot programa in CP180 ? 3-Poate ea prin programare sa acopere TOATA plaja de freq : 146-174 , 403-440 , 438-470 , 465-495 ? Sau in functie de model acopera doar una din cele 4 intervale ? Multumesc. Link spre comentariu
iulisan Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 Multumesc tuturor care si-au dat cu parerea in acest topic . Multumesc de asemeni celui care a proiectat aceasta interfata . In atasamente sunt pozili cu realizarea...Sper totusi ca un concetatean sa aiba mai mult curaj si sa-mi spuna mai multe despe aceast minunat agregat ! Softul folosit la programare a fost este si va fi cps r5.05. Cei ce-l vor pot sa ma si anume caute...Hai bafta concetateni. Identificarea - IULI 07.10 - nu vrea sa fie o manelizare a lucrarii ci doar o asociere a proiectului... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum