Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am reusit...:)

Extrem

Postări Recomandate

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Dupa 3 saptamani de munca, am reusit sa fac incintele tip floorstand pe care mi le-am propus sa le fac.

La inceput a fost mai greu dar, cu timpul invatand si de la voi(pt ce tin sa va si multumesc) am inceput sa stiu cateva lucruri

Incintele au 150 de W RMS fiecare cu urmatoarele difuri: 1* WOOFER + 1 MEDII (fara bass , taiat de filtre) + 1*TWEETER tip piezo

Incinta este de tip bass reflex, ajungand la o calitate mai buna ca un subwoofer(cu1,5 mil), cea ce am si vrut.

Deocamdata le-am testat pe maxim 50 de W rms tremurand toata casa :twisted: :shock:

In total am cheltuit 2 mil

Mocheta: 32 lei

Woofer: 70 *2 de lei

Tweeteru e din ala fara marca :P (nush ce model e dar suna excelent fara distorsiuni si ssituri) 13 lei *2

Daca doriti si alte detalii (sper sa va pot raspunde :P ) imi spune-ti

later...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

7

• m4xx

2

• Shambala

1

• Palade Vlad

1

Top autori în acest subiect

Si de unde se pot cumpara difuzoare din alea? Au si modele mai mari?

are drepate Sharky, nu merita sa-ti cumperi asemenea difuri ca faci boxa pe risc (eu de exemplu am avut 30% noroc) :lol:
Link spre comentariu

sunt difuri romanesti de 8W din cate se pare. Erau niste boxe de pe vremea lu `taticu` cu 8 astfel de difuzoare in ele.

Da, sunt romanesti numai ca au 30 de W rms si is din 95 (mediile le-am facut sa scoata NUMAI medii , fara bass; astfel scot un sunet foarte placut si fara distorsiuni 8) Deci daca vreti sa va face-ti asemenea incinte va recomand sa va cumparati difuri cu parametri , pt ca sa nu va para rau dupaP.S eu pot spune ca am avut noroc ca le-am facut cred ca 80 % corect fara parametriiMediile la primul test nu faceau DELOC fata wooferului (distorsionau)insa le-am legat in loc de 100*2 microfarazi am pus 4 *100 in serie , astfel bassu a disparut si nu mai distorsionau
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări