Extrem Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 Dupa 3 saptamani de munca, am reusit sa fac incintele tip floorstand pe care mi le-am propus sa le fac. La inceput a fost mai greu dar, cu timpul invatand si de la voi(pt ce tin sa va si multumesc) am inceput sa stiu cateva lucruri Incintele au 150 de W RMS fiecare cu urmatoarele difuri: 1* WOOFER + 1 MEDII (fara bass , taiat de filtre) + 1*TWEETER tip piezo Incinta este de tip bass reflex, ajungand la o calitate mai buna ca un subwoofer(cu1,5 mil), cea ce am si vrut. Deocamdata le-am testat pe maxim 50 de W rms tremurand toata casa :twisted: :shock: In total am cheltuit 2 mil Mocheta: 32 lei Woofer: 70 *2 de lei Tweeteru e din ala fara marca :P (nush ce model e dar suna excelent fara distorsiuni si ssituri) 13 lei *2 Daca doriti si alte detalii (sper sa va pot raspunde :P ) imi spune-ti later... Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 Felicitari! Arata foarte bine si daca se aud la fel de bine.....Imi poti spune si mie ce woofere ai folosit? Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 bravo! ai cumva si o poza cu interiorul ? Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2005 wooferul e PRO WEST de 4 & 8 ohmi , 300 W adica 120 RMS 55 la 6000 HZ da am si cu interiorul daca vrei ti-l trimit pe msg : [email protected] Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 FelicitariArata f bine ;)Merge bine difu de bass? So meritat banii pe el?Si ce diametru are? Ma gandesc ca de 20...cam pe acolSal Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2005 s-a meritat fiecare leu (am avut noroc, e un dif excelent)are 20 cm diametru Link spre comentariu
m4xx Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 cum ai facut "albul" ala pe marginile la difuzoare ? Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2005 pai am decupat carton PERFECT ROTIND si l-am vopsit ALB :lol: (la woofer)la tweeter pur si simplu l-am vopsit dealtfel ca si la medii Link spre comentariu
m4xx Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 interesant...ai puteam sa-mi trimiti cateva poze la rezolutie mai mare...ca sa ma documentez si eu:D Link spre comentariu
Bogdan Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Si de unde se pot cumpara difuzoare din alea? Au si modele mai mari? Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 tu chiar vrei sa dai banii pe woofere dinale?Ia SAL ca tot aia e si macar ai parametrii, sau ia ceva profesional Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Si de unde se pot cumpara difuzoare din alea? Au si modele mai mari?are drepate Sharky, nu merita sa-ti cumperi asemenea difuri ca faci boxa pe risc (eu de exemplu am avut 30% noroc) :lol: Link spre comentariu
Vizitator babanu' Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 ce diff-uri de medii ai folosit?cat ai dat pe ele? Link spre comentariu
cniky Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 ce diff-uri de medii ai folosit?cat ai dat pe ele?sunt difuri romanesti de 8W din cate se pare. Erau niste boxe de pe vremea lu `taticu` cu 8 astfel de difuzoare in ele. Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 sunt difuri romanesti de 8W din cate se pare. Erau niste boxe de pe vremea lu `taticu` cu 8 astfel de difuzoare in ele.Da, sunt romanesti numai ca au 30 de W rms si is din 95 (mediile le-am facut sa scoata NUMAI medii , fara bass; astfel scot un sunet foarte placut si fara distorsiuni 8) Deci daca vreti sa va face-ti asemenea incinte va recomand sa va cumparati difuri cu parametri , pt ca sa nu va para rau dupaP.S eu pot spune ca am avut noroc ca le-am facut cred ca 80 % corect fara parametriiMediile la primul test nu faceau DELOC fata wooferului (distorsionau)insa le-am legat in loc de 100*2 microfarazi am pus 4 *100 in serie , astfel bassu a disparut si nu mai distorsionau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum