Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare

Vizitator yo_geo_boss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

• ionescu liviu

1

• iahim999

1

• mariobe

1

Top autori în acest subiect

watson ala e de toata prastiama repet si zic ca se poate face un upgrade la sistemele astea de doi lei si anume achizitionarea unui difuzor de caliate pt subwoofer si construirea unei noi incinte dupa parametrii noului difuzornu stiu daca se renteaza toata afacerea dar eu am facut asta pt cineva si cred ca ca o imbunatatire clara a existatacum : sistemul ala a costat undeva la 120-150 ronstii cat costa un difuzor bun? si nu te uita pe mivarom sau mai stiu eu ce orezarisucces

Link spre comentariu

Pai si cam ce fel de difuzor de calitate sa iau sa se auda mai bn, daca sti zimi si mie. Si nu conteaza bugetu.

Daca nu conteaza bugetul cumpara alt sistem mai de 'doamne ajuta' :rade:
Link spre comentariu

Pai si cam ce fel de difuzor de calitate sa iau sa se auda mai bn, daca sti zimi si mie. Si nu conteaza bugetu.

Poti lega,dar nu te ajuta la nimic,daca legi doua difuzoare pe aceeasi iesire ai grija cum le legiDaca pui in paralel doua de 4ohmi impedanta va fi 2ohmi si poate prajesti integratul cand ii dai volum... :rade: Nu stiu ce integrate sunt in el...mai bine cumpara alt sistem sau un subwofer activ :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări