remus68 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Nu vad nici un Q1, sau nu stiu eu unde sa ma uit? Link spre comentariu
Den Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Scuze,bc556,am ales la repezeala din librarie. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Problema cred ca o sa apara chiar prin prezenta semnalului audio,adica chiar cu castile deconectate exista toate sansele ca tranzistorul q1 sa se deschidaDa! Dioda va redresa semnalul audio si alternanta negativa va polariza Q1 indiferent daca sint sau nu montate castile. Nu poti monta un mic comutator (glisant, basculant, cu tija) care sa comute manual?Eu am facut o modificare de asta la un RC cu CD "Grundig" - difuzoarele lui erau mici si nu redau corect joasele. Am montat in cutia bateriilor un comutator glisant, care permitea ca amplificatorul aparatului sa debiteze pe incinte exterioare, deconectind difuzoarele interioare. Link spre comentariu
Den Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Am pus un intrerupator deja.Se pare ca asta ar fi solutia,asta in cazul in care nu gasesc vreo mufa de casti care are si un mic intrerupator separat de calea audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum