Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru boxe ieftine si bune

cristimm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

7

• cristimm

6

• Mircea Bartic

5

• Shambala

2

Top autori în acest subiect

Si eu la fel deocamdata dar m-au bagat audiofilii la idei: daca totusi este vreo diferenta? Iar cel indicat in link este foarte simplu de construit si ieftin, eu o sa il incerc cat de curand.

Link spre comentariu

In momentul de fata am cabluri destul de subtirele, dar ascult la puteri micute ( 30-40 W RMS ).Cand o sa imi schimb amplificatorul, o sa trec la cabluri destul de groase ( cam cat degetul de groase ) :twisted:

Link spre comentariu

Nu pot sa fac un rezumat(nu ma pricep). Concluzia articolului ar fi (din cate am inteles eu) ca elementele de conexiune influienteaza calitatea sunetului. Cand am citit articolul respectiv nu credeam acest lucru, sau in orice caz nu credeam ca au cablurile prea mare inportanta... Anul trecut m-am convins inpreuna cu un prieten ca totusi cablurile pot "suna" diferit.Era vorba de cablurile de semnal de la CD la amplif. Aveam doua seturi cabluri. Se auzeau diferit, cu toate ca nu pot sa spun ca unu se auzea mai bine decat celalalt

Link spre comentariu

Cu toate astea tot cablu de "veioza" folosesc si eu numa ca e ceva mai gros(4X2,5). Oricum diferentele cred eu ca sunt mici si se aud pe niste boxe de buna calitate (nicidecum pe boxe cu dif SAL de exemplu)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări