cristimm Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 http://www.tnt-audio.com/clinica/star.html Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Hmm, 54 vizualizari si nici un raspuns. Voi ce cabluri folositi? (Nici eu nu sunt adeptul cablurilor scumpe.) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Cabluri de "veioza" :lol: Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 deci exista boxe ieftine si bune din moment ce exista cabluri pentru ele :yahoo: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Si eu la fel deocamdata dar m-au bagat audiofilii la idei: daca totusi este vreo diferenta? Iar cel indicat in link este foarte simplu de construit si ieftin, eu o sa il incerc cat de curand. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Pana nu voi auzi diferente notabile intre cabluri o sa cred ca tot cablu normal e, si unu si altu...Si eu sunt "audioflil", dar cu scule Pro, nu Hi-fi ( daca se poate spune asa ceva... Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Eu am auzit diferenta intre cablu noname 2x0.75 si noname 2x2.5. Cel gros avea mai mult bas. Fenomenul e perfect explicabil. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 In momentul de fata am cabluri destul de subtirele, dar ascult la puteri micute ( 30-40 W RMS ).Cand o sa imi schimb amplificatorul, o sa trec la cabluri destul de groase ( cam cat degetul de groase ) :twisted: Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 In revista Tehnium (nr. 10 / 1999) a fost publicat un articol interesant despre cabluri. L-a citit cineva? Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Nu, fa-ne tu rezumatul. Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Nu pot sa fac un rezumat(nu ma pricep). Concluzia articolului ar fi (din cate am inteles eu) ca elementele de conexiune influienteaza calitatea sunetului. Cand am citit articolul respectiv nu credeam acest lucru, sau in orice caz nu credeam ca au cablurile prea mare inportanta... Anul trecut m-am convins inpreuna cu un prieten ca totusi cablurile pot "suna" diferit.Era vorba de cablurile de semnal de la CD la amplif. Aveam doua seturi cabluri. Se auzeau diferit, cu toate ca nu pot sa spun ca unu se auzea mai bine decat celalalt Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Cu toate astea tot cablu de "veioza" folosesc si eu numa ca e ceva mai gros(4X2,5). Oricum diferentele cred eu ca sunt mici si se aud pe niste boxe de buna calitate (nicidecum pe boxe cu dif SAL de exemplu) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Deja dam in audiofilie Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Tocmai am facut un cablu ca ala din poza. Suna la fel ca inainte pe boxele mele... Sau ma rog eu nu aud diferenta... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Eu tot la cablurile de veioza raman Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum