Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema electronica modern s626a

efti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

3

• efti

2

• remus68

1

• kripton

1

Vizitator vdrapaca

multumesc mult trebuie sa mai fac rost de 2 lampi si o sa pot sa ii fac proba

Eu pe langa cele 2 lampi, inainte de proba as schimba din prima urmatorii condensatori: C77 si C78 din AAf si apoi C57 si C58 din circuitul de RAS. Altfel... pacat de lampile noi.BAFTA!
Link spre comentariu

Ar mai fi de verificat in primul rand partea de alimentare si redresorul daca functioneaza , chiar de-aici pot incepe "surprizele " . ( ex. : daca C 36 din celula de filtraj este strapuns, pune in pericol tubul EZ 81 ).

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

ca sa nu mai deschid un topic pe aceasta tema doresc sa am schema electronica pentru Radio Modern.nevoie chiar am de schema pentru ata de scala U.S. la acest radio. De peste 20 ani este lipsa. Eu cred ca a fost scoasa.

Link spre comentariu

multumesc am gasit-o si eu pe aceasta.Vreau sa gasesc o schita cu ata de scala pe US pentru acest radio sau daca exista un caiet de service.Daca nu ma insel schema am gasit-o intr-o carte cu scheme de radioreceptoare de prin anii 60-70.Cartea respectiva avea, daca nu ma insel, coperti albastre foarte groase.

Link spre comentariu

multumesc, «SOLDAN CONSTANTIN», «marianjoita» si nu in ultimul rand elforum-ului care m-a ambitionat sa-mi reconditionez radioul mi-a animat vacantele de la bunici.Cand o sa ajung acolo o sa-l fotografiez si chiar o sa incerc sa-i fac o mica revizie, dar pot spune ca este functional, mai "fuge" cateodata din frecventa dar totusi se aude bine.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Va rog daca aveti caietul de reparatii al radioului Electronica Modern S626A sa ma ajutati.

Tot ce am gasit referitor la schema am adunat, dar remarc cu neplacuta surprindere ca, pentru radio-urile romanesti caietele de reparatii, reglaje, scheme de detalii, documente bine scanate abia se gasesc si in majoritatea cazurilor prost scanate (un chin sa le ghicesti valorile), desi ele au existat. E mai usor sa reconditionezi un radio nemtesc, gasind usor scheme complete, detalii ale modulelor, reglaje, lista cu componente, detalii ale caracteristicilor componentelor etc. si nu m-as fi asteptat ca, aici in Romania, pentru cea mai mare si prestigioasa fabrica romaneasca in domeniu Electronica, documentele ce sa permita reconditionarea/salvarea unor produse sa fie ca si inexistente, incomplete.

Editat de Electro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări