efti Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 salut am si eu nevoie de schema de la aparatul de radio electronica modern s626a multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Cred ca asta se va vedea mai bine. Link spre comentariu
efti Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 multumesc mult trebuie sa mai fac rost de 2 lampi si o sa pot sa ii fac proba Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 multumesc mult trebuie sa mai fac rost de 2 lampi si o sa pot sa ii fac probaEu pe langa cele 2 lampi, inainte de proba as schimba din prima urmatorii condensatori: C77 si C78 din AAf si apoi C57 si C58 din circuitul de RAS. Altfel... pacat de lampile noi.BAFTA! Link spre comentariu
kripton Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Ar mai fi de verificat in primul rand partea de alimentare si redresorul daca functioneaza , chiar de-aici pot incepe "surprizele " . ( ex. : daca C 36 din celula de filtraj este strapuns, pune in pericol tubul EZ 81 ). Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 ca sa nu mai deschid un topic pe aceasta tema doresc sa am schema electronica pentru Radio Modern.nevoie chiar am de schema pentru ata de scala U.S. la acest radio. De peste 20 ani este lipsa. Eu cred ca a fost scoasa. Link spre comentariu
radianr Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=6609 Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 multumesc am gasit-o si eu pe aceasta.Vreau sa gasesc o schita cu ata de scala pe US pentru acest radio sau daca exista un caiet de service.Daca nu ma insel schema am gasit-o intr-o carte cu scheme de radioreceptoare de prin anii 60-70.Cartea respectiva avea, daca nu ma insel, coperti albastre foarte groase. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Lasa-mi pe mp o adresa de mail si maine iti trimit cele doua volume cu schemele de radioreceptoare romanesti Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Aveti schema si modul de montare a sforii de scala si se poate descarca de aici : http://www.4shared.com/rar/bFc6bP4F/MODERN_S-626_A.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 multumesc, «SOLDAN CONSTANTIN», «marianjoita» si nu in ultimul rand elforum-ului care m-a ambitionat sa-mi reconditionez radioul mi-a animat vacantele de la bunici.Cand o sa ajung acolo o sa-l fotografiez si chiar o sa incerc sa-i fac o mica revizie, dar pot spune ca este functional, mai "fuge" cateodata din frecventa dar totusi se aude bine. Link spre comentariu
Electro Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Va rog daca aveti caietul de reparatii al radioului Electronica Modern S626A sa ma ajutati. Tot ce am gasit referitor la schema am adunat, dar remarc cu neplacuta surprindere ca, pentru radio-urile romanesti caietele de reparatii, reglaje, scheme de detalii, documente bine scanate abia se gasesc si in majoritatea cazurilor prost scanate (un chin sa le ghicesti valorile), desi ele au existat. E mai usor sa reconditionezi un radio nemtesc, gasind usor scheme complete, detalii ale modulelor, reglaje, lista cu componente, detalii ale caracteristicilor componentelor etc. si nu m-as fi asteptat ca, aici in Romania, pentru cea mai mare si prestigioasa fabrica romaneasca in domeniu Electronica, documentele ce sa permita reconditionarea/salvarea unor produse sa fie ca si inexistente, incomplete. Editat Iunie 18, 2020 de Electro Link spre comentariu
adi1967 Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Caiet reparatii modernhttps://u.pcloud.link/publink/show?code=XZz1LUkZIXUxFidifFbkFbIwnzhfdXH2kB97 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum