wangine Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Salutare .Am avut acum ceva vreme 12 buc de tesla are 667 .Legate toate pe o singura incinta folosita mai mult pentru banda de medie se auzea intr-un fel care nu l-am mai auzit la nici un difuzor.Am avut un accident acum cativa ani si difuzoarele au ars in acea camera :cry: .Acum mi-a venit ideea sa caut pe net dupa ele si am vazut ca mai exista pe ici pe colo.Stie cineva daca se pot cumpara astfel de difuzoare , si de afara daca s-ar putea nu ar fi problema .Imi trebuiesc 6 buc dar ma multumesc si cu 4 .Am atasat jos un foto cu eleMultumesc anticipat .PS: au fost folosite prin cinematografe inpreuna cu Tesla Aro 932 pe bass dar acelea nu ma intereseaza .erau 6 pe boxa Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Hmmmmm , poate ma mai gandesc , oricum e distanta mare intre Bucuresti si Curtea de Arges , poate gasesti o solutie ! Link spre comentariu
wangine Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Hmmmmm , poate ma mai gandescAstept :cry: Link spre comentariu
Vizitator mafiaz92 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 salut am eu 5 bucati de tesla are 667si am si tweeterele lor (2 buc)0763850686id : valy21calafat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum