cata_124 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 am o incinta de 78 litri si as vrea sa fac un subwoofer din ea am si gaurile ptr un dif. de 12 toli ce dif credeti ca as putea folosi ptr aceasta incinta ? care credeti ca sar nimeri in parametri? va multumesc . scuze am uitat sa specific ceva pe 8 ohm. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Aproape nicio sansa , din pacate.....dar poti incerca , cu conditia sa nu exagerezi cu puterea , daca vezi cu ochii prin grila de protectie a difuzorului ca excursia membranei depaseste +/- 10mm , atunci deja ai o problema . Exista posibilitatea de reglaj fin din butonul de bass boost ( daca amplificatorul tau are acest gen de reglaj ) si in acest fel poti controla excursia membranei pana la valori nedistructive.....mult succes Link spre comentariu
catalinux2004 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Pentru 78 de litrii poate sa mearga un GZTW 30T sau chiar 2 Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Cred ca ar merge un Domotec, cu toate ca nu il recomand pentru ca se apasa destul de greu...Domotec de 12" are un priete dar la volum mic se aud doar inaltele....faci cum crezi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum