Den Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Am folosit si eu mai demult un microfon dinamic la calculator.Am folosit ceva similar cu schema postata de remus,numai ca,am folosit "line in" de la placa de sunet,in nici un caz intrarea de mic.Sunetul era mult mai corect redat. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Ca sa nu mai deschid alt subiect postez aici.Si eu am un mic dinamic wirles, dar din cauza sunetului de fond ,alte interferente, am renuntat la partea de receiver si partea de transmiter, el avand si optiunea pe cablu, dar tot nasol se auzea, am oprit doar micul si "carcasa" microfonului, acum vreau sa fac un preu ca sa amplific sunetul micului, el se aude bine fara acele ansambluri, clar dar ff incet, remus sa ne zici la ce tensiune se alimenteaza schema ta!Am mai gasit si eu 4 scheme, voi ce ziceti de ele, vreau sa aleg una din ele si sa o pot folosi pe line-in , nu pe mic in la placa de sunet!Ma gandesc sa o fac ultima schema!Voi ce ziceti?Impedanta micului este de 640 ohmi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum