Dj TaZz Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Ia vezi e bine asa dupa scheam asta am facut acum cu tata un cablaj ce zici e bun Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Asta miine, dupa ce imi scot de la incarcat globul de cristal! Cine stie in afara de mama omida, cum ai aranjat tu componentele acolo? Salut am deschis acest topic pentru al ajuta pe un prietem ,el vre sa isi fac un amplificator cu tda7293 in paralel scheam asta am facut acum cu tata un cablaj Acum inteleg cine e prietenul care vrea sa-si faca amplificatorul! Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Bine fie eu sun prietenul si tata ma ajuta dar am decis sa las integratele dupa ce am citi topicu acela de la servici pe care lai postat si fac ceva pe mosfet uite http://users.swing.be/edwinpaij/ampli_m ... ple.htm.Eu zic ca incoparatie cu tda ar suna mai bine Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Unix Shared Hosting 404 The server encountered an error while processing your request Request: http://users.swing.be/edwinpaij/ampli_m ... ple.htm.Eu Response: The page you are looking for could not be found Asta e tot ce vad acolo! Incearca alt link. L.E Acum vad. Ai pus in plus .Eu din greseala!!! Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Ai aliniat cele 2 fetze astfel incat sa se potriveasca gaurile?Sincer, mai bine plateste pe cineva sa-ti faca amplificatorul* ca sunt destui useri la sectiunea Servicii sau cumpara din comert ceva gata facut. Da da, stiu, vrei sa faci cu mana ta. Atunci pune mana si citeste materialele postate la incepatori.PS: zic amplificatorul* pentru ca daca vrei sa si cante ceva, mai ai de pus cateva module, doar tda-urile nu au cum. Link spre comentariu
Dj TaZz Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Este acel amplificator simple de 160W este la schema amplificatoareSi ce parere ai? la alimentare care am spuso adica +-37VCC in sarcina cat debiteaza?(W) Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Despre acel NMOS s-a vorbit in mai multe topicuri. Uite aici un topic destul de stufos viewtopic.php?f=5&t=17553Citeste! Daca vrei sa il faci, posteaza acolo! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum