electriclicdoll Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Salut. As dori o schema de la un releu rtpa7 la 24 v El este de tip RS-71868-N din 1983 . Ma puteti ajuta? Daca vreti puteti sa mi-o trimiteti pe mail( [email protected]) Multumesc!!! Link spre comentariu
Relav Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Aici te-ai uitat?? http://www.relee.ro/pdf/relee_de_timp.pdf Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 da. aia e schema releelor. mie imi trebuite sa stiu cum sa leg intrerupatorul becurile. etc Link spre comentariu
DM7 Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Nu am mai avut de mult timp in mana un astfel de releu. Adu-mi aminte: Astea au contact care actioneaza netemporizat? Caci daca nu va fi mai complicat... Iti vai trebui un releu auxiliar. Link spre comentariu
gogutu Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 e cu temporizare sau nu? Link spre comentariu
electriclicdoll Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 releele sunt temporizate(sau contatele..ma rog) . Aia ce am avut mai demult in mana era un rtpr 7 si am chemat pe unu de la iret si a facut... Deci...mai clar ce vreau...: La autommat pe casa scarii la fiecare etaj sunt intrerupatoare cu revenire ptr comanda. Automatul(rtpa-ul) are un motor sincron si o bobina ptr releele temporizate... ...un contactor pe care legi consumatorul... Ei bine la mine se gata temporizarea dar nu se opreste motorul sincron. Imi trebiue o schema ca cand se gata temporizarea , sa se opreasca si motorul sincron. Ce sa fac in legatura cu asta? Fratele meu a facut instalatia ...scrieti rtpa7 pe youtube. si va apare... poate intelegeti mai bine ce se intampla. multumesc mult... Salut. As dori o schema de la un releu rtpa7 la 24 v El este de tip RS-71868-N din 1983 . Ma puteti ajuta? Daca vreti puteti sa mi-o trimiteti pe mail( [email protected]) Multumesc!!! Link spre comentariu
DM7 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Incearca asta. Sper sa iti fie de folos. Link spre comentariu
electriclicdoll Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 gata..am rezolvvat automatul. Am gasit schema! Link spre comentariu
Vizitator mumus69 Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Poate te ajuta asta:(este rtpa7 la 220v) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum