ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 credeam ca face schema clasica de Marshall jcm800...Nu mai seamana cu JCM-ul ala clasic . Am si scris cand am postat pozele.Drive-ul care se aude aici este obtinut din 3 duble triode .Dar mai depinde si ce duble triode folosim.Sau cum le folosim . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 credeam ca face schema clasica de Marshall jcm800...Nu mai seamana cu JCM-ul ala clasic . Am si scris cand am postat pozele.Drive-ul care se aude aici este obtinut din 3 duble triode .Dar mai depinde si ce duble triode folosim.Sau cum le folosim .cunosc filmulin preu sunt doar 4 triode ,celelalte doua sunt in defazordaca ai patru triode in cascada obtii acel gain ! cu trei + defazor catodic NU! sau poate da ,daca intepi ampul cu ceva in fataastept o parere despre schema pusa de mine in acel link Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Corect! cu 4 triode . Celelalte doua sunt in defazor care si ele pot fi exploatate ,...intr-un anumit fel. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Corect! cu 4 triode . Celelalte doua sunt in defazor.la gainul acela amplifica 3 ,una e repetor,am vazut si eu legaturile la tuburiampul are " coi" ca e dat tare,e lead dar nu highgaindoar am ascultat si eu acel ampincearca si cu 4 triode in cascadacind mai treci prin Bucuresti te astept la o proba si o parere despre ampul lui Albertocanalul lead este conceput cu 5 triode,4 amplifica si una este repetor catodic ai gain cu carul si la 1w,nu trebuie sa dai tare pentru sustain Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 La 4 etaje care amplifica cred ca ai muncit destul , riscul de auto oscilatii si zgomot de fond este foarte mare............Felicitari pentru reusita ! Poate reusesc anul asta sa ascult si eu acel model de amplificator.....cand / daca se vor mai linisti apele........ Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Stii ca esti oricand binevenit. La modelul Multiplex vom folosi 8 triode . Atata timp cat tinem sub control amplificarea fiecarui etaj , nu apar probleme.Mai exista un model cu 4 canale independente , unde sunt folosite 10 triode , cascadate. Conteaza cate triode folosesti in amplificari dar si mai important este sa stii cate si care armonice trebuiesc amplificate.Parerea mea TM... Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 gindesc ca-i numa bun de abordat; bineinteles ca habar n-am despre ce-i vorba?Amplificatoare de instrument. In timp ce la HiFi te chinui sa scapi de distorisuni , aici nu stii ce sa mai faci ca sa le produci.Si nu oricum.E mai multa "filozofie" cu acest tip de amplificatoare.Si cu OT-ul este un pic altceva.Capacitatea primar-secundar trebuie sa fie cat mai mica. Avantajul este ca totusi exista un consens asupra proprietatilor sunetului,iar discutiile dintre instrumentisti si ingineri sunt chiar productive.In timp ce la HiFi cand spui "audiofil", s-a incheiat discutia. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 credeam ca face schema clasica de Marshall jcm800...Nu mai seamana cu JCM-ul ala clasic . Am si scris cand am postat pozele.Drive-ul care se aude aici este obtinut din 3 duble triode .Dar mai depinde si ce duble triode folosim.Sau cum le folosim .inca astept o parere despre schema asta Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Da Coane. Nu am uitat. Prima chestie care-mi "bate la ochi", este amplificarea prea mare in stage-uri(V1a,V1b ). Nu prea este conform cu "filozofiile" mele .Imediat ce prind un pic de timp liber ii fac o simulare. Link spre comentariu
ggg Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Un moment care-l asteptam de ceva timp pt ca si GG Amp a fost implicat in acest eveniment . Trooper si Blaze Bayley (solistul cu care Iron Maiden a inregistrat cateva albume) au tras o piese impreuna care se numeste, Mercy Killer . Piese se gaseste pe site-ul oficial Trooper http://trooper.ro/media/mp3/mercy-killer.html. Chitarile au fost inregistrate folosind doua amplificatoare : Mesa Boogie DC50 si un GG Amp 4 Independent Channel care este prezentat in topic . Mesa se poate auzi pe canalul din stanga iar GG Amp pe cel din dreapta. Evident ,imprimarea nu a fost panoramata intamplator in acest mod. Enjoy ! Link spre comentariu
ggg Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Seria SuperLead de 50W Link spre comentariu
300B SE Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 ARATA SUPER!FELICITARI ECHIPEI! :aplauzePS.Desigur ca "s-au sters" toate atasamentele mai vechi... . Link spre comentariu
ggg Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Multumim pt aprecieri ! Eu nu prea sunt adeptul asamblari pe PCB . Dar Domn'Lazaroiu m-a convins ca se poate face treaba foarte buna si asa ,chiar daca pozarea firelor mi-a pus mari probleme si nu a iesit perfect.In curand o sa facem si nistre mostre de sunet cu acest amplificator . Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Arata bine, si eu prefer sa folosesc pcb in loc de cose, mi se pare ca iese mai aerisit si e mai usor de depanat. Inauntru are tuburi nos sau de productie recenta? Cam cat a costat "jucaria" in total? (vad ceva orange drop, silver mica etc). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Foarte "spartan" look-ul in rest felicitari e drept ca pare mai aerisit cu CI dar ce te faci cind trebuie sa schimbi o componenta ,trebuie sa intorici placa ca sa dezlipesti/lipesti....mie-mi place mult circuitul realizat cu cu turret board Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum