feri.visky Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Super... brand-ul asta "Hand Wired" poate sa va aduca multi... clienti daca stiti sa "brenduitz" bine... Concurenta cu viobio si altii sigur va duce la o industrie locala de asemenea amplificatoare...P.S. Pe site-ul tau inlocuieste "until" cu "up to"... neaparat, ca tot e in constructie! Link spre comentariu
ggg Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Multumim !!! Deocamdata inca invatam cum trebuie construit un brand. P.S. Pe site-ul tau inlocuieste "until" cu "up to"... neaparat, ca tot e in constructie!P.S. Multam pt observatie.Nici nu am bagat de seama pana acum. Pagina este pusa si facuta de altcineva. Link spre comentariu
ggg Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 P.S. Pe site-ul tau inlocuieste "until" cu "up to"... neaparat, ca tot e in constructie!Am gasit mai multe greseli pe website. Schimbam pagina in wekend.Proba de studio cu canalul 4.http://soundcloud.com/ggamp/gg-amp-channel-4-distorsion...si canalul 1 (clean)http://soundcloud.com/ggamp/gg-amp-channel-1-clean Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 In "linie dreapta" catre finish , 3 buc. cu cateva mici modificari care "aduce" modelul SuperLead , inspre Jubilee . Trafurile realizate de Domn'Lazaroiu de abia au ajuns si sunt doar agatate . In aproape doi ani de munca, impreuna cu Domn' Lazaroiu, am ajuns cu OT-urile astea la niste rezultate care ne ofera satisfactii. Dar ne-am propus ca pana in primavara sa trecem la o noua versiune de OT care va contine niste imbunatatiri ,speram , radicale. Matematica de "neinteles" aplicata de Mesa Boogie (pe alocuri si de Marshall) am inceput sa o deslusim . La momentul oportun vom oferii mai multe detalii. Tot de la Domn' Lazaroiu provine si cablajul cu ceramica Work in progress - Un proiect denumit Multiplex care va fi construit in 3 exemplare(doua head si un combo) si inca doua modele , unul cu 3 canale si altul cu doua canale si traf interstage. Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Era mai frumos si interesant cablajul conventional pe cose! Asta nu arat la fel de profi! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 nu stiu cine a proiectat mastile dar "fata " are un aranjament destul de ciudat1 potul de gain se pune cit mai aproape de primul tub,pentru a nu capta zgomote sau brum2 presence se pune linga master,in pozitia actuala avem fir de legatura destul de lung3 nu vad releul cu care se comuta poturile de master-clean/master-lead4 cu trei duble triode nu vad cum se va face acel FX loopsper ca nu deranjez cu cele scrise mai sus,sunt doar parile melesucces la treaba!! Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Era mai frumos si interesant cablajul conventional pe cose! Asta nu arat la fel de profi!Firele inca nu sunt canalizate si mai sunt inca doua mici cablaje care trebuiesc adaugate .Cand va fi gata sper sa arata mult mai bine.Vio! Te asigur ca nu va exista niciun brum . Mersi pt urari Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Era mai frumos si interesant cablajul conventional pe cose! Asta nu arat la fel de profi!Firele inca nu sunt canalizate si mai sunt inca doua mici cablaje care trebuiesc adaugate .Cand va fi gata sper sa arata mult mai bine.Vio! Te asigur ca nu va exista niciun brum . Mersi pt urari fx loop??? Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Este Fx serial.Nu stii schema de la Jubilee ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Adica este asemanatoare cu solutia din Marshall Jubilee 2550 ? Link spre comentariu
ggg Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Asta este o varianta de Jubilee .Dar partea de FX este aceea la care ma refer. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 fx loop???renunti la repetorul catodic?? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Adica este asemanatoare cu solutia din Marshall Jubilee 2550 ? stiam schemacredeam ca face schema clasica de Marshall jcm800,trei triode in cascada +o trioda repetor catodic de atenuat putea sa atenueze semnalul dar mai trebuia o trioda pentru a amplifica return-ul Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Este Fx serial.Nu stii schema de la Jubilee ?intra putin aici viewtopic.php?f=28&t=47458&start=345 ultimul posto parere Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Adica este asemanatoare cu solutia din Marshall Jubilee 2550 ? stiam schemacredeam ca face schema clasica de Marshall jcm800,trei triode in cascada +o trioda repetor catodic de atenuat putea sa atenueze semnalul dar mai trebuia o trioda pentru a amplifica return-ul am reparat un asemenea amp,al userului barbarosa de pe RGCe un amp care nu prea suna cum trebuie am facut ceva modificari in el ,pentru un sunet mai "gras",in primul rind am scos diodele si ledurile montate in antifaza,limiteaza aiurea semnalul omu e mult mai multumit acum de amp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum