naminator2003 Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 Sunt in mare mare dilema..... :?: :?: :?: Mi-am facut amplificator cu cate 2 TDA 7294 in punte pe canal si cica scoate 170W pe sarcina de 16 ohmi pentru alimentarea mea. In consecinta nu prea stiu ce boxe sa fac, ce difuzoare imi trebuie si ce filtru mai exact. Asa ca voi ce idei aveti pentru boxe pentru puterea asta, adica maxim 200 W RMS presupun ca e de ajuns. De unde sa iau difuzoare (magazin/site) si sa nici nu coste o avere.multumesc pentru orice ajutor Link spre comentariu
m4xx Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 p-audio, vezi ca-i un topic... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2005 Mda am vazut site-ul paudio. Preturi... MARI... Vreun magazin din Bucuresti la care sa gasesc difuzoare de calitate stiti? am auzit de boss electronic si magazinele din preajma, pe Str. Maica Domnului. Merita difuzoarele de acolo?mersi Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 http://www.telecomenzi.ro nu sunt profesionale dar la bani putini nu poti avea pretentii. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 S nu alegi de acolo decat cele la care ai parmetrii...sau mai bine ia SALla alea ai ceva...cat de cat... Link spre comentariu
m4xx Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 sal ceva mai scumpe...dar tot varza sunt... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Varza ca varza..dar macar ai parametrii la ele (macar orientativ :lol: )Iar la aspect sunt peste ..in caz ca ar conta. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Pai si cam care e diferenta dintre un difuzor profesional si unul home sau cum naiba le zice? astea pe care le-am vazut la KON electronic par destul de bunicele, doar ca nu scrie din ce sunt facute si mai multe caracteristici. Alte site-uri de genul asta mai stiti? mersi Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Pai si cam care e diferenta dintre un difuzor profesional si unul home sau cum naiba le zice? astea pe care le-am vazut la KON electronic par destul de bunicele, doar ca nu scrie din ce sunt facute si mai multe caracteristici. Alte site-uri de genul asta mai stiti? mersiDiferentele sunt enorme !!!!!!1. Calitate superioara a materialelor si a sunetului 2.Aspect mult peste alte chinezisme3.Putere si performante mult mai mari fata de ceva non-prof. Nu poti compara Spl-ul de la un chinezism cu cel al unui dif de la Paudio chiar dak sunt de aceasi putere !! Uitate un pic aici sa te convingi ce iti ofera o firma profesionala la un dif http://www.paacoustic.comAr mai fii multe de spus da ma trage somnu!Noapte buna Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 din cauza politicii noastre de preturi, exista difuzoare de la P-audio care sunt chiar mai ieftine decat difuzoarele chinezesti (vezi HP15W) , iar ca performante acestea sunt net superioare. 8) Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Hmmm.... foarte scumpe. Si ceva intre profesionale si chinezarii nu exista? Cam cat credeti ca m-ar costa o boxa cu 1 sau 2 dif de bass, 1 de medii si un tweter cu putere de 200W RMS. Alte magazine mai exista? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Sorry ca mai postez iar.Nu as vrea ca primele mele boxe sa coste milioane. Sa zicem ca maxim 3-4 milioane amandoua. Sunt cam incepator in domeniu si nu as vrea sa arunc o poala de bani pe niste difuzoare atat de scumpe, chiar daca se aud mai bine. Doar alea de calitate medie nu fasaie si uruie ca dracu nu? sper..... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Faci cum vrei, si eu am boxe cu difuri P Aduio si pot sa zic ca da clasa la multe chinezarii ( calitate, SPL )Eu zic ca decat sa faci o investitiew proasta acum si dupa aia sa-ti para rau, mai bine faci acuma o investitie buna si dupa aia esti fff multumit si te mai si dai mare la unu si la altu.Sa-ti povestesc o intamplare interesanta.Eu, fericit, tocmai terminasem un sw cu HP-15W.Vine unu la mine, se uita la dif si zice ca nu-i bun, ca nu are membrana de cauciuc rotunda ( sorrourd ), pt ca nu se misca mult si nu sparga geamurile.Zic eu bine, dau drumul la sub, max 20 W RMS, peak poate 30 ( maxim ), asta ramane cu gura cascata...de ce? ...ii zic sa bage mana in sw sa vada cat de mult se misca diful...mai mult de 2 mm peak nu si totusi scotea bas de ti se infindau urechile ( replica lui ), si nu se misca de sa sara membrana afara. Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Hp-15w cat ii? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 mai sus ai lista de preturi 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum