Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP EL84 sfaturi, sugestii, indrumari

suat

Postări Recomandate

Care este scema? Oscilogramele sunt pe secundarul trafului de ieșire? 

V? /div? 

La 20hz se duce în cap, ce trafuri de ieșire ai? 

După oscilograma la 1000hz,  ce se vede pe osciloscop, ai distorsiuni cu carul. 

Asta este schema? 

1657273162_AMPLIFCUDEFAZORECF82(1).jpg.1d42e9e8304334cd3f21883d767b2f51.jpg

Editat de Faust2018
Link spre comentariu

la fel arata sinusoida defazata pe cele 2 grile ale el84 chiar cu el84 extras, aceeasi forma. daca asta e forma semnalului de atac al finalelor.... nu pot pune totul in seama traf iesire. 

Am schimbat rezistorul dintre grila si masa el84.... distorsioneaza mai rau, mai deformata e sinusoida, am marit valoarea si la fel. Am sa incerc sa micsorez capacitatea ( amplifica mai mult pe bass pe auditie) 

Editat de suat
Link spre comentariu
Acum 22 minute, suat a spus:

la fel arata sinusoida defazata pe cele 2 grile ale el84 chiar cu el84 extras, aceeasi forma. daca asta e forma semnalului de atac al finalelor.... nu pot pune totul in seama traf iesire. 

Am schimbat rezistorul dintre grila si masa el84.... distorsioneaza mai rau, mai deformata e sinusoida, am marit valoarea si la fel. Am sa incerc sa micsorez capacitatea ( amplifica mai mult pe bass pe auditie) 

Pune o oscilograma cu semnalul dreptunghiular (la 100Hz parca) care intra in grila pentodei din ECF82 si apoi pe cel care intra grila triodei din ECF82. Sa vedem ca semnalele de intrare sunt ok. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări