Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sugesti

Dj TaZz

Postări Recomandate

Mam decis azi sa ma apuc sa construies un amplificator dar nu stiu pe care .Am 2 altertative prima este aceea Electromures 2x75W,si a doua este acea a lu eliot 60-100W. Dupa parerea voastra care ar merge ma refer care ar fi mai stabil ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj TaZz

11

• zal

5

• remus68

3

• Adrian_BBS

2

Top autori în acest subiect

Asa ziceam si eu dar vreu totus mai multe pareri.Nu stiu parca ma atrage schema aceasta a lui electromures.Si am gresit cu ceva nu mam refeream care i mai stabil si asta dar mai mult ce gama de frecvente au care are un sunet cald placut. El va merge pe 2 sateliti si imi trebuie un sunet placut

Link spre comentariu

'eliott 60-100w - asa ziceam si eu ... parca ma atrage schema aceasta a lui electromures

:rade: Nici tu nu stii ce vrei sa faci. Fa-o pe aia care iti place mai mult si esti capabil sa o finalizezi.
Link spre comentariu

Electromureşul e simplă şi uşor de făcut dacă respecţi indicaţiile pe care le-am ataşat schemei, însă ar trebui modificat etajul final cu trz complementari, ca să fie actual. Dacă vrei un amplif mai stabil şi mai bun, alege unul cu simetrie totală, sînt cele mai evoluate.

Link spre comentariu

Am gasit o schema cu mos pe net ce parere aveti cati W ar debita la tensiune de circa +-35VCC in sarcina?http://users.swing.be/edwinpaij/ampli_mosfet_simple.htm .Mie mi sa parut destul de simpluta acum ramane numa sa aud parerile voastre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări