Vizitator cipri2006 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Poate stie cineva. Nu stiu de ce dar nu mai functioneaza telecomanda...Am verificat ledul cu o camera web si vad ca ledul sta mereu aprins dupa ce apas o tasta in loc sa clipeasca la atingere..Nu stiu ce ar putea avea. Sa fie bateria dusa? Bateria e model de ala cum e bateria de bios din pc-uri. Un sfat ceva? Mersi Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 daca ledul ramine aprins , inseamna ca o tasta ramine blocata la apasarea ei...! :daoricum , schimbati preventiv bateria cu una identica , noua si de firma...de preferat varta , maxell , rayovac , sanyo ...! Link spre comentariu
Vizitator cipri2006 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Am incercat si fara tastatura sa ating contactele de pe placuta de baza (cu o penseta)...si face la fel..ramane aprins acel led. O sa schimb bateria sa vad, dar putin probabil sa mearga. Mersi pentru raspuns Link spre comentariu
Vizitator cipri2006 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Am incercat si fara tastatura sa ating contactele de pe placuta de baza (cu o penseta)...si face la fel..ramane aprins acel led. O sa schimb bateria sa vad, dar putin probabil sa mearga. Mersi pentru raspunsLE: Era de la baterie. Am pus una VARTA si merge super. Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum