Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema telecomanda TV BOX Jet Black 1680ex

Vizitator cipri2006

Postări Recomandate

Vizitator cipri2006

Poate stie cineva. Nu stiu de ce dar nu mai functioneaza telecomanda...Am verificat ledul cu o camera web si vad ca ledul sta mereu aprins dupa ce apas o tasta in loc sa clipeasca la atingere..Nu stiu ce ar putea avea. Sa fie bateria dusa? Bateria e model de ala cum e bateria de bios din pc-uri. Un sfat ceva? Mersi

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca ledul ramine aprins , inseamna ca o tasta ramine blocata la apasarea ei...! :daoricum , schimbati preventiv bateria cu una identica , noua si de firma...de preferat varta , maxell , rayovac , sanyo ...!

Link spre comentariu
Vizitator cipri2006

Am incercat si fara tastatura sa ating contactele de pe placuta de baza (cu o penseta)...si face la fel..ramane aprins acel led. O sa schimb bateria sa vad, dar putin probabil sa mearga. Mersi pentru raspuns

Link spre comentariu
Vizitator cipri2006

Am incercat si fara tastatura sa ating contactele de pe placuta de baza (cu o penseta)...si face la fel..ramane aprins acel led. O sa schimb bateria sa vad, dar putin probabil sa mearga. Mersi pentru raspuns

LE: Era de la baterie. :da Am pus una VARTA si merge super. :aplauze Mersi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări