doru3160 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Care este elementul care sesizeaza valoarea masei asezata pe cintar?O sonda tensometrica...se vede intr-una din poze(a patra de sus in jos) Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Si ce parametru variabil are acea sonda tensiometrica? Rezistenta? Capacitatea? Inductanta? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 N-am lucrat cu asa ceva,dar din ce stiu e rezistiv traductorul,marca tensometrica,de obicei lucreaza intr-o punte si apoi prelucrat semnalul si afisat. Link spre comentariu
Vizitator ioniy Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 senzorul nu pot spune de care este este aceea bucata de aluminiu in care sunt bagate 3 fire mai mult de atat nu pot sa spun iar de citit pe integrate eu stiu ca m-am uitat dar parca nu scria nimic o sa ma mai uit Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Care este elementul care sesizeaza valoarea masei asezata pe cintar? Un potentiometru, o fotorezistenta iluminata printr-o fanta cu latime variabila, senzor inductiv, etc... ? Punte tensometrica,dupa cum arata blocul de aluminiu din centru. In esenta e un rezistor depus pe o bucata de material flexibil solidarizat prin lipire cu rasini epoxidice pe o lamela a unui bloc elastic. Blocul elastic se alungeste proportiolal cu forta de apasare (in anumite limite). Rezistorul este depus de asa natura incat apare foarte lung. La aplicarea fortei pe blocul elastic rezistorul se alungeste si ca efect apare microvariatia de valoare. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Cred ca ar fi mai bine sa iei un cantar serios, de exemplu asa ceva: http://www.itinscales.com/ohaus_adventurer_pro_2005.htm care are interfata seriala si este destul de rapid (m-am jucat cu acest model si merge destul de bine). Link spre comentariu
Vizitator ioniy Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 am impresia ca cu acesta ies mai ieftin nu crezi http://www.tooltopia.com/tif-instrument ... =nextag_r1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum