Vizitator mihalisGR Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 salut! sunt un biet electronist care si-a incercat norocul pe afara! dupa 18 ani m-am convins ca intr-adevar nu faci avere prin strainatate asa ca m-am intors acasa si m-am apucat iar de electronica!Problema e ca, sunt TOTAL DEBUSOLAT, in privinta preturilor si a manoperei pe care sa o iau la ceea ce repar.Recunosc ca preturile sunt exagerate in romania si din pacate "toti" merg pe principiul: japca si prosteala pe fata!Va rog ajutati-ma cu o lista orientativa in privinta manoperei la TV ,radio ,PC,etc.Va mulumesc anticipat! Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Pai...efortul depus,...pretul pieselor inlocuite...calitatea reparatiei...fata omului.... Glumesc.Nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator mihalisGR Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 pai atunci sa va povestesc eu cum stau preturile in GR. Atena:manopera unui tv color cu ecran normal ,de ori ce diagonala, este maxim (cu tot cu piese ) 20-30 Eu.iar dacai spui mai mult, ti-l face cadou!asta pentru ca un tv nou cu ecran normal costa intre 45-199eu,nu mai spun cate gasesti pe strada aruncate si unele sunt bune, iar LCD-urile noi, sunt intre100-2000eu ,la 1200eu iti ei tv LCD 55 INCI(cam2,75/1,50m)si in 24 rate cu dobanda doar de 2,5%sau chiar fara nici o dobanda!aparate de radio si casetofoane nu mai repara nimeni sunt"degeaba"montatul unei antene satelit e 20eu,reparatul unui PC e doar pe 2-3 beri!cel mai fericit caz e:cand ai dea-face cu vre-o vaduva tanara,atunci plata e in natura! cu alte cuvinte, ka electronist mori de foame! :cry: dar vad ca si la Tulcea e la fel! toti sunt "prieteni" si vor cam moaka! Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 :cry: Mare problema si criza asta! Daca in Tulcea mai erau marinari, cel putin mai gaseai vaduve tinere, ca in grecia.Nu cred ca se poate vorbi de un pret standard. Acesta difera de la caz la caz in functie de munca depusa si de complexitatea operatiei de depanare + costurile pieselor inlocuite. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 duh, şi eu aveam o invitaţie la muncă în grecia...şi cum grecoaicele reuşesc să aibă mustaţă încă de la 10 ani... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Poate e mai bine sa incerci altceva decat depanare electronice sau chiar alt domeniu decat electronica.Lumea nu mai repara aparatele ca acum 20 de ani. De obicei le arunca inainte sa se strice. Electronicele se fabrica atat de ieftin si se uzeaza moral atat de repede incat foarte rar merita reparate. Link spre comentariu
Vizitator mihalisGR Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 pai m-am gandit si eu sa ma orientez in alt domeniu,dar din pacate la tulcea nu mai e loc de nimica ,s-au deschis kam de toate! Va rog dati-mi ceva ideii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum