Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amenda lumini ziua

Vizitator mircea octavian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulicuta2000

2

• Dr.L

2

• crispus

1

• zoro

1

Top autori în acest subiect

Asa credeam si eu;aia cu atentia nu a fost gluma.De multe ori,nu intodeauna, am scapat intreg pt ca aveam luminile aprinse(si ziua).Scuza celelaltei parti a fost ca nu a observat ce se intampla si in final,o scuza personala "Scuza-ma ,nu te-am vazut". Si s-a scos. In aceste conditii ma intreb daca luminile de zi nu ar trebui tranformate intr-un nimb luminos?Oricum,si zgomotul te salveaza.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Asta cu zgomotul franei care de cand cu absul nu prea mai apare e interesanta. Eram la universitatea si ma duceam sprea romana, eu de fapt faceam stanga pe elisabeta si stateam la semafor pt facut stanga, chiar inainte de rond. Se pune verde pt cei din rond care se duceau spre mosilor dupa ce s-a pus rosu si pt cei care se duc spre romana si vine un idiot cu o dacie papuc si trece in plin rosu, avea vreo 50 km/h, mult pt un accident, ceilalti tocmai plecau, pune asta frana si, fara abs, se duce cu scartz vreo 5 metri, nici un claxon de la nimeni, cei care plecau de la semafor nu l-au vazut pe cimpanzeu iar cimpanzeul era alarmat sa rupa pedala de frana. Nu avea cum sa se opreasca pana in intersectie in nici un caz, a franat tarziu si de la 50km/h cat avea a incetini doar pana pe la 45km/h (aproximativ, oricum ideea e ca aproape nici nu s-a simtit ca a pus frana) cand tocmai urma sa intre in ceilalti. eh, faza e ca scartzaitul rotilor i-a alarmat instantaneu pe ceilalti soferi care plecau pe verde si au franat, ca daca era alta masina cu abs fara doar si poate faceau poc, si inca poc bine. Chiar a fost o faza de zile mari, si foarte interesant reversul medaliei in acest caz al absului. Deci bine ca n-a avut. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Zgomotul e chiar bun,noi montam tobe sport pt asta...cand tragi gazul,soferi simt si in stomac asta,iar de nervi ar da peste tine da' le este frica de 'temnita'/ cat au de platit dupa, te injura numai.

Link spre comentariu

Ia ganditi-va si la pietoni. Cand un bizon cu xenoane face dreapta la curba si vine in viteza si pietonul este deja cu un picior pe trecerea de pietoni? Tot pietonul se da instinctiv inapoi orbit de bizonul ala, mai ales daca zona este umbrita. Oricum, cu soarele la amiaza, cu faruri aprinse sau nu, la fel se vede un autoturism. Aici problema nu este a luminilor aprinse ci a modului de conducere.Ca si pasager, pe "locul mortului" in special, cand mai prinzi unul cu faza lunga pe xenon adaptat, in oras, iti vine sa-l iei la tot arborele genealogic.Degeaba ai luminile aprinse si tu si celalalt daca ala vine in viteza ca tancu`. Nu ramane decat sa te dai la o parte.Asta este opinia unui pieton referitoare la becurile xenon de putere adaptate la faruri normale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări