Vizitator P_a_u_l Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Salut am 4 difuzoare de masina: dynamic loudspeaker blue tech YDD165LPP100, 150w, 4 ohm si 4''3-way titanium loudspeakers, frecventa:80-22khz, 4 ohm, 40w cred si vreau sa imi fac 2 incinte dar nu stiu dimensiunile (as folosi dimensiunile la alte 2 boxe sal 20 active 240x600x320mm, problema este ca astea is de putere mai mica 120-80w, 35-21000hz) Vreau sa folosesc pal de 18mm(am citit pe net si grosimea optima e de 18) Am auzit si de filtre ce sunt alea shi la ce ajuta? nu stiu cum sa fol prog alea de calculat incinta is prea multe date. Daca vrea cineva sa ma ajute cu asa ceva sa imi faca un desen cu dimensiunile date de program as fi recunoscator . multumesc anticipat Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 tu folosesti proiect de scanspeak la jafurile alea care nici 25w n-au, bravo ma.la alea trebuie incinta inchisa cat mai mare, un compromis ar fi de 10-15litri , forma o faci cum iti place tie ca oricum nu prea conteaza in cazul de fata (sa semene a boxa)sper ca te-ai gandit la filtre cu alea e simplu, daca nu pui condensator pe inalta (sa zicem 10uf)se arde iar daca nu pui pe bobina pe woofer(0.2 mh) se aude ca un cu*. astea se monteaza in serie cu componentele respective. aici vorbim de ordinul I, cu ordinu ii e mai greu si s-ar putea sa faca mai mult ca difuzoarele :nebun:aaa stai ca acu am vazut ca vrei sa pui pe post de inalta difurile alea fr de masina...e clar Link spre comentariu
Vizitator P_a_u_l Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 desenele alea le-am luat k model sa vad cam ce dimensiuni are mah difuzorul ala de 40w are twiter shi app am bagat dif la boxele sal shi am dat la maxim shi nu avea nici o prob....asa daca nu te pricepi mai bine nu te baga Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 asa daca nu te pricepi mai bine nu te bagaaaaaaa....., pai da, ca tu tare te mai pricepi.....Tot ma mir de unde nesimtirea asta la unii !!!??? Vin aici pe forum, habar nu au cat face 1+1 si se pun si apostrofeaza pe unii care incearca sa ii ajute.PAUL draga, papyreloaded are perfecta dreptate. Difuzoarele alea ce le ai tu sunt niste pocnitori ordinare si ceea ce ti-a spus\recomandat papyreloaded este foarte adevarat si daca vrei sa faci totusi ceva ar fi bine sa faci ce scrie papyreloaded mai sus. Multa bafta. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 desenele alea le-am luat k model sa vad cam ce dimensiuni are mah difuzorul ala de 40w are twiter shi app am bagat dif la boxele sal shi am dat la maxim shi nu avea nici o prob....asa daca nu te pricepi mai bine nu te bagapai daca stii atatea de ce mai intrebi ca nu cred ca o sa dai de unu mai destept ca tine aici, am vrea noi sa avem boxele tale Link spre comentariu
Vizitator P_a_u_l Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 mah vam cerut un sfat dar voi ma luati la mijto....am boxele alea de mai demult shi vreau sa le folosesc, daca aveti ceva de spus in legatura cu incintele sunt numai urechi.... Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 mah vam cerut un sfat dar voi ma luati la mijto....am boxele alea de mai demult shi vreau sa le folosesc, daca aveti ceva de spus in legatura cu incintele sunt numai urechi....la alea trebuie incinta inchisa cat mai mare, un compromis ar fi de 10-15litri , forma o faci cum iti place tie ca oricum nu prea conteaza in cazul de fata (sa semene a boxa)sper ca te-ai gandit la filtre cu alea e simplu, daca nu pui condensator pe inalta (sa zicem 10uf)se arde iar daca nu pui pe bobina pe woofer(0.2 mh) se aude ca un cu*. astea se monteaza in serie cu componentele respective. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 mah vam cerut un sfat dar voi ma luati la mijto Daca iti place Elforum, renunta la limbajul ala de chat&mess ! Citeste regulamentul viewtopic.php?f=36&t=2390 Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 tu folosesti proiect de scanspeak la jafurile alea care nici 25w n-au, bravo ma.Sa spui ca daca niste difuzoare nici 25w n-au sunt jafuri e ca si cum ai judeca o carte dupa coperti. De fapt mai rau.Singurul sfat ce poate fi dat a fost dat.Le pui inauntru si niste material fonoabsorbant, cum se vede si in pozele puse de tine, ceva vata, melana, cauta pe la magazinele de confectii. Si lipita cu aracet incinta, sau ceva adeziv, si holsuruburi. Filtre banuiesc ca nu mai au nevoie, fiind auto, coaxiale am inteles. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Sa spui ca daca niste difuzoare nici 25w n-au sunt jafuri e ca si cum ai judeca o carte dupa coperti. De fapt mai rau.m-a intrigat modul in care le descria ca avand 150w Link spre comentariu
Vizitator P_a_u_l Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 daca pe ele asa scrie... asta am scris nu le-am testat pe vreun aparat sa vad cat suporta (is novice in domeniu de-asta am apelat la voi) multumesc Link spre comentariu
Vizitator P_a_u_l Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 astea sunt difuzoarele Link spre comentariu
catalinux2004 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 alea sunt difuzoare....Acum scuza-ma dar am avut si eu doua lafel.....si a iesit un macao cu lapte stricat...fara suparare lumea de aici incearca sa te ajute iar eu la randul meu zic sa nu te complici cu programe de calcul pentru incinte si deci prin urmare in sinergia faptelor prin meandrele necunoscutului iti recomand sa le faci frumoase doar ca design si sa le folosesti boxe de PC ca acolo merg de minune. poti sa folosesti si placi de parchet melaminat ca tot aia e si iesi si mai ieftin...cat despre filtre pune si tu unul cat mai simplu de ordinul I. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Pai difuzorul auto, cel pe 2 cai, banuiesc ca are el filtru, deci nu mai are nevoie. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 E posibil sa aiba si filtru ...sau poate ca sunt doar de decor puse asa cum am mai vazut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum