ahegyes Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Proiectul este inca in desfasurare dar ma apropii de final. Difuzoare folosite: Bass - 2xUsher 18 cm Medii - Tymphany 11cm (Sonus Faber) Inalte - Peerless (ProAc) Imagiini si detalii aici: http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=36 Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 "margine de membranda din cauciuc"=suspensie"dom din panza"=calotă textilăMie mi se pare o expunere de tîmplărie şi atît. Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 doar ti se parearticolul l-o fi scris si el in graba la miezul noptiiputea la fel de bine sa scrie surround(marginea membranei) sau rila,se intelegeacrezi ca toti s-au nascut scriitori ...daca e sa luam la puricat proiectele expuse pe forumurile nostre mai toate sunt TAmplarie(si nu de nivelul acestuia,ci 6 blani vopsite sau trase in 'abtipild') pt ca nimeni nu da mare branza date despre partea tehnica,cu atat mai putin sa publice niste masuratori de impedanta,distorsiuni,frecventa,raspuns offaxis si multe altele si merg pe calcule de pix si ureche si asta in cazuri fericite...CA sa nu mai zic de cazurile in care unii fac si bani din asta ar mai fi de adaugat ca media este din seria Toy si este construit de vifaiar tw tot vifa,bazat pe seria DX . Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 "margine de membranda din cauciuc"=suspensie"dom din panza"=calotă textilăMie mi se pare o expunere de tîmplărie şi atît.suspensia e tot ansablul format din margine de membrana + spider (cel putin asa stiu eu)dom din panza, calota textita, tot aia e nu???aaaa, si inca ceva, proiectul inca nu e finalizat, abia am inceput lucrul la partea electrica......CBI, cum ne-a obisnuit deja, are dreptate... Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Felicitari!Deci la asta lucrai atunci: viewtopic.php?f=4&t=59432&start=15Asteptam cu nerabdare finalizarea proiectului, cu toate detaliile cu care ne-ai obisnuit pana acum. Link spre comentariu
mariobe Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 "margine de membranda din cauciuc"=suspensie"dom din panza"=calotă textilăMie mi se pare o expunere de tîmplărie şi atît.nu vreau sa-l lingusesc pe ahegyes pt ca intamplator l-am cunoscut si am vazut ca face munca de calitate din toate punctele de vedere ,dar sincer ....era posibil sa nu te legi de ceva ?omul a zis ca proiectul e in lucrusau ai prefera sa vezi mai multe constructii de genul?ps: sper sa nu fiu dat in judecat pt drepturi de autor la poza de mai jos Link spre comentariu
felixx Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Bravo.Este proiect personal? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Remarcabil efort, "spre deosebire de astia ca noi ceilalti care frecam duda si ne dam cu parerea". Bravo!Traiasca sculele de mii de euro...dar am 2 remarci, una pt. tine si cealalta pt. noi toti.aia pt. tine e: ai stricat totul la capitolul finisaj. se putea sa arate ca un pian steinway. baga 80 straturi de lac si fa-le oglinda pe partea cu lemn si pe cea neagra alege un lac mat, sau acopera cu piele, da-le o atingere magica. tura viitoare...a doua remarca: daca tot ne dam noi rotunzi, cand o sa facem serie si cand o sa exportam si noi ca altii mai fratilor?P.S. Brandul tau care e? Link spre comentariu
felixx Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 "spre deosebire de astia ca noi ceilalti care frecam duda si ne dam cu parerea".Da....eu nu simt ca o frec...tu?a doua remarca: daca tot ne dam noi rotunzi, cand o sa facem serie si cand o sa exportam si noi ca altii mai fratilor?Nu cred ca se da nimeni rotund aici.Cat priveste treaba cu exportul.....slabe sperante la incinte serie.Au incercat si altii.... Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 P.S. Brandul tau care e?nu am niciun brand Bravo.Este proiect personal?da. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 "spre deosebire de astia ca noi ceilalti care frecam duda si ne dam cu parerea". Da....eu nu simt ca o frec...tu? a doua remarca: daca tot ne dam noi rotunzi, cand o sa facem serie si cand o sa exportam si noi ca altii mai fratilor? Nu cred ca se da nimeni rotund aici. Cat priveste treaba cu exportul.....slabe sperante la incinte serie.Au incercat si altii.... Atat ai inteles dumneata domnule Felix din mesajul meu?... Link spre comentariu
felixx Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Ah...da...mai era ceva....brandul.... http://www.tmz.com/2009/05/25/mr-olympi ... gun-show/4 In primul rand nu mi-a placut TONUL folosit de catre userul nomikos la adresa forumistilor (indiferent care sunt ei si nivelul lor de pregatire). De multe ori am cunoscut oameni cu aceste probleme de personalitate si se semneaza cu "titlu" (unii o fac incepand cu usa de la intrare si terminand cu mormantul) numai ca de cele mai multe ori TONUL superior in exprimare al acestora nu e tocmai potrivit....oare de ce?... Titlul de "sir" made in U.K. nu intra in discutie..... Nothing personal .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 @ Ahegyes, ca sa ma intelegi ce vreau sa spun:ai muncit foarte mult la proiectul asta, care nu trebuie sa fie argumentat foarte puternic doar la capitolul acustic si foarte putin la cel estetic. personal as fi facut un joc al texturilor intre cele 2 zone de material, culoare. adica ce e lemn sa ramana lemn, dar foarte bine finisat, iar piesele negre, cu toate eforturile, le-as fi acoperit cu piele naturala, care nu e greu de gasit.aici te poti juca, la acelasi produs cu multe combinatii intre culori si texturi... cine stie, poate iti comand si eu o pereche identica, dar cu furnir amboyna si piele bordeaux... de ce te-am intrebat de brand? brandul pana la urma este identitatea produsului tau, la un astfel de efort general el ar trebui sa existe, ca nume, simbol, insemn, termen, combinatie intre cele doua, toate astea fac recognoscibil in general un produs al tau, un ceva care sa spuna totul... fa-le pentru oameni in general si nu doar pentru tine... gandeste-te la un nume si eu iti fac cadou, public, variante de logo, free of charge. te provoc sa ma incerci... mai tarziu vei avea poate un designer, nu neaparat incompetent ca mine, dar unul care sa-ti ofere din putina lui experienta, ceva care sa te ajute sa fii unic... un site, un magazin si ne vom mandri si noi ca suntem romani si ca suntem in stare de mai mult...repet, ce ai facut tu e munca, si munca aia merita un nume... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Bravo.Este proiect personal?nu domnule felix, nu este personal, este o copie discreta dupa o incinta acustica facuta de o companie pusa pe picioare de un arhitect. si culmea, acest arhitect, pe langa faptul ca-si va pune numele si titlul pe piatra funerara, pune piele si lemn in designul lui de incinte... eu stiu, ca le-am ascultat... v-am bagat in ceata?vreti sa va zic detalii si despre incintele pe care le-ati copiat dumneavoastra?a nu se intelege ca a te inspira e un lucru rau, doamne fereste... Link spre comentariu
Toader Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Care o fi incinta copiata, nomikos?Amati Anniversario de la Sonus Faber?Sant ceva asemanari, dar altceva ne intereseaza, nu?Felicitari, ahegyes.Arata frumos executate.Sper sa ajung sa le ascult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum