Vizitator Vasile Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 In atasament Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 Interesant articol si bine explicat. Atinge o problema care de cele mai multe ori e inteleasa pe dos si anume ca e bine sa ai amplificatorul mai puternic decat boxele. (multi cred ca e invers) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 citeste si pe asta de aici http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=6998 Link spre comentariu
cos22tm Postat Septembrie 4, 2005 Partajează Postat Septembrie 4, 2005 da. foarte interesante informatiile. Nu degeaba in sectorul PRO cei de la JBL au printre cele mai bune sisteme de sonorizare.multi se leaga de subw auto de JBL ca nu suna bine (sau cum ar vrea ei) - eu as zice ca pt. ce au fost concepute (bubuiala si bass 30Hz-100Hz) isi fac treaba. Link spre comentariu
Vizitator tanigsm Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 eu nu pot lua jos atachementul. why? Link spre comentariu
Vizitator gYorge Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 nici eu :( imi da eroare :smt005 Link spre comentariu
Vizitator tanigsm Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 hai Vasile si mai lasa si pe cei incepatori in ale boxelor sa mai traga cu ochiul prin documente. vezi de ce nu merge downloadul la fisierul atasat...pls Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 Eu va las dar odata demult cand a crapat serverul au disparul si atasamentele, din pacate eu nu mai pot sa le pun din diferite motive asa ca va descurcati voi.... Link spre comentariu
andiy Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 hai Vasile si mai lasa si pe cei incepatori in ale boxelor sa mai traga cu ochiul prin documente. vezi de ce nu merge downloadul la fisierul atasat...pls http://www.jblpro.com/pub/technote/spkpwfaq.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum