ioannis Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 am cumparat radio aproape distrus. era spart, si lipsea partea superioara a cutiei din bakelit. am reparat radio, si dupa m-am ocupat cu cutia.(cel mai greu pentru mine, pentru ca nu am multe aparate). am luat plexiglass, am curbat-o si a iesit cam asa. stiu ca nu este perfect, dar am facut tot posibil, ca sa salvez aparatul radio!! si aici este vopsit!! si rezultatul final!! Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 DA, felicitari pentru rezultat! Un aparat ce merita refacut. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Foarte frumos Ioannis,felicitari pentru realizare,chiar a iesit Link spre comentariu
YO7DIG Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Felicitari stimabile , a iesit superb , sa ai cit mai multe asemenea bijuterii in colectia dumitale... Link spre comentariu
ioannis Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 va multumesc foarte mult. am facut tot ce am putut!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum