Vizitator Fenex Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 ma ajuta cineva? am nevoie de un varator de tensiune teleomandat pentru motoras de 6-12 Vam o telecomanda RC cu 2 comenzi de la ceva jucarie, mrge pe 27 MHz, se poate folosi aia? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Topicul tau era mai adecvat la sectiunea modelism... dar oricum, da, se poate face. Variatorul propriu-zis il faci cu un E555 si 1 tranzistor MOSFET (Google pentru "PWM E555") iar potentiometrul acestui variator il cuplezi mecanic la un motoras cu reductor comandat de circuitul tau de telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator Fenex Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 ...corect, la varianta asa nu mam gandit. am sancerc mersi Link spre comentariu
Vizitator Fenex Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 dar...e o problema...la telecomanda aia ii lipseste receptorul si ala e mai complicat de facut, numa daca nu gasesc din intamplare unu sa se potriveasca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Ok, deci de fapt nu ai nici telecomanda. Eu iti recomand sa nu te complici prea mult, se gasesc pe Ebay module de telecomanda gata facute undeva in jur de 10 Euro... merg pe la 315 MHz si au o raza de aprox 500m, ceea ce nu vei obtine niciodata cu o telecomanda banala de masinuta, iar una "profesionala" de modelism te cota mai mult de 10 Eur. http://myworld.ebay.com/wireless_measurement/ - eu de la "nenea" asta am luat aia cu 4 canale si merge perfect. Link spre comentariu
Vizitator Fenex Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 nu telecomanda, receptor imi trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum