Vizitator psc-audio Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 Nu am decat la varianta de pe site :tonqe: Daca o vrei da-mi un mail !! Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 [email protected]. Thx! Link spre comentariu
Vizitator alex77 Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 in atasament scrie clar in dreptul fiecarui integrat TDA7293 nu 94in al doilea rand... am examinat schema cu atentie si nu este decat o schema clasica de 2integrate in paralel in punte cu alte 2 puse in paralel pe fiecare canalnu este nimik in plus decat circuitul de clip care se putea pune oricum, si circuitul de intarziere la conectare a difuzoarelor... oricum scheme auxiliare care se pot pune la orice amplificatordaca asta se cheama gainclone :roll: o fac de mult :lol: :lol: :lol:Am vazut ca esti foarte pasionat si te regasesc pe multiple teme de discutii. Am o rugaminte ...... Recomanda-mi la cine sa ma duc pt un upgrate la o statie. Am vazut ca pe aici sunt tot felul de recomandari pt. kituri si as vrea sa cumpar unul (apropo poate imi recomanzi si cine are kituri mai bune) si sa-l "introduc" in vechea mea statie. Sistemul audio este generatie 1985-1990. Prea vechi chiar daca german. In plus, din pacate, statia a inceput sa fasaie si sa dea semne de oboseala. Pt. ca nu sunt un impatimit al muzicii nu as vrea sa schimb toata linia si nici sa cumpar o statie care sa nu se potriveasca ca si dimensiuni. Stiu ca este un pic offtopic dar am postat si pe "amplificatoare" dar desi a fost vizitat de 60 de insi .... nu a venit nimeni cu solutii.... Multumesc anticipat Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 ID-ul meu pe mess este iordache_iceintra sa imi spui mai exact ce ai acolo si ce vrei sa faci :yawinkle: din cate am inteles vrei sa schimbi doar etajul final???sau tot ce este in amplif si sa ramana doar carcasa pt o noua amplificare??? Link spre comentariu
one Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Ca sa faci "upgrade" la statie ar trebui sa stii cam ce putere avea cea de dinainte, pentru ca noul amplificator nu poate avea putere mai mare, daca nu permite sursa. Ar fi f. bine sa stii cam ce tensiuni are transformatorul de alimentare, daca este sursa simpla sau dubla. Cel mai bine ar fi sa afli intai aceste lucruri, daca nu poti, mai bine apeleaza la cineva priceput.Asa cum ti-am scris si in alt topic, probabil ar trebui sa fie cineva din aceeasi localitate. Ceilalti nu se pot pronunta daca nu dai suficiente detalii. Asta este motivul pentru care nu ai primit raspunsuri. E ca si cum as spune: "Am o masina, nu prea mai merge bine si as vrea sa ii schimb motorul. Ce imi recomandati?". Bineinteles ca o parere pertinenta se bazeaza pe niste date initiale. Link spre comentariu
Vizitator alex77 Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Ca sa faci "upgrade" la statie ar trebui sa stii cam ce putere avea cea de dinainte, pentru ca noul amplificator nu poate avea putere mai mare, daca nu permite sursa. Ar fi f. bine sa stii cam ce tensiuni are transformatorul de alimentare, daca este sursa simpla sau dubla. Cel mai bine ar fi sa afli intai aceste lucruri, daca nu poti, mai bine apeleaza la cineva priceput.Asa cum ti-am scris si in alt topic, probabil ar trebui sa fie cineva din aceeasi localitate. Ceilalti nu se pot pronunta daca nu dai suficiente detalii. Asta este motivul pentru care nu ai primit raspunsuri. E ca si cum as spune: "Am o masina, nu prea mai merge bine si as vrea sa ii schimb motorul. Ce imi recomandati?". Bineinteles ca o parere pertinenta se bazeaza pe niste date initiale.Corecta afirmatie .... Dar speram ca cine este interesat va cere detalii ..... Link spre comentariu
Vizitator alex77 Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Ca sa faci "upgrade" la statie ar trebui sa stii cam ce putere avea cea de dinainte, pentru ca noul amplificator nu poate avea putere mai mare, daca nu permite sursa. Ar fi f. bine sa stii cam ce tensiuni are transformatorul de alimentare, daca este sursa simpla sau dubla. Cel mai bine ar fi sa afli intai aceste lucruri, daca nu poti, mai bine apeleaza la cineva priceput. Asa cum ti-am scris si in alt topic, probabil ar trebui sa fie cineva din aceeasi localitate. Ceilalti nu se pot pronunta daca nu dai suficiente detalii. Asta este motivul pentru care nu ai primit raspunsuri. E ca si cum as spune: "Am o masina, nu prea mai merge bine si as vrea sa ii schimb motorul. Ce imi recomandati?". Bineinteles ca o parere pertinenta se bazeaza pe niste date initiale. Uite, am gasit caracteristicile pe net de la circuitul de amplificare STK4171V PE CARE IL ARE STATIA: Datasheet text preview: Ordering number: 2136B Thick Film Hybrid IC STK4171V AF Power Amplifier (Split Power Supply) (40W + 40W min, THD = 0.08%) Features ? Pin-compatible with the STK4102II series. The STK4101V series use the same package and are available for output 15W to 50W. ? Built-in muting circuit to cut off various kinds of pop noise ? Greatly reduced heat sink due to substrate temperature 125°C guaranteed ? Distortion 0.08% due to current mirror circuit ? Excellent cost performance Package Dimensions unit: mm 4040 [sTK4171V] Specifications Maximum Ratings at Ta = 25°C Parameter Maximum supply voltage Thermal resistance Junction temperature Operating substrate temperature Storage temperature Available time for load short-circuit Symbol VCC max j-c Tj Tc Tstg ts *1 VCC = ?32.5V, RL = 8, f = 50Hz, Po = 40W Conditions Ratings ?49 1.8 150 125 -30 to +125 2 Unit V °C/W °C °C °C s Recommended Operating Conditions at Ta = 25°C Parameter Recommended supply voltage Load resistance Symbol VCC RL Conditions Ratings ?32.5 8 Unit V SANYO Electric Co., Ltd. Semiconductor Business Headquarters TOKYO OFFICE Tokyo Bldg., 1-10, 1 Chome, Ueno, Taito-ku, TOKYO, 110 JAPAN 70997HA (ID) / 8308TA No. 2136--1/8 STK4171V Operating Characteristics at Ta = 25°C, VCC = ?32.5V, RL = 8, VG = 40dB, Rg = 600, RL : non-inductive load Parameter Quiescent current Symbol ICCO PO (1) Output power PO (2) Total harmonic distortion Frequency response Input impedance Output noise voltage Neutral voltage Muting voltage THD fL, fH ri VNO *2 VN VM Conditions VCC = ?39V THD = 0.08%, f = 20Hz to 20kHz VCC = ?28V, THD = 1.0%, RL = 4, f = 1kHz PO = 1.0W, f = 1kHz +0 PO = 1.0W, dB 3 PO = 1.0W, f = 1kHz VCC = ?39V, Rg = 10k VCC = ?39V 70 2 0 5 20 to 50k 55 1.2 +70 10 min 20 40 45 0.08 typ 40 max 100 Unit mA W W % Hz k mVrms mV V Notes. For power supply at the time of test, use a constant-voltage power supply unless otherwise specified. *1 For measurement of the available time for load short-circuit and output noise voltage, use the specified transformer power supply shown right. *2 The output noise voltage is represented by the peak value on rms scale (VTVM) of average value indicating type. For AC power supply, use an AC stabilized power supply (50Hz) to eliminate the effect of flicker noise in AC primary line. Specified Transformer Power Supply (Equivalent to MG-200) Equivalent Circuit No. 2136--2/8 STK4171V Sample Application Circuit Sample Printed Circuit Pattern for Application Circuit (Cu-foiled side) Input voltage, Vi - mV Total harmonic distortion, THD - % Output power, PO - W Output power, PO - W No. 2136--3/8 Link spre comentariu
Incepator Postat Octombrie 16, 2005 Partajează Postat Octombrie 16, 2005 Salut.Ma ajuta cineva si pe mine cu desenul in adobe sau eagle ptr circuitul imprimat ....stereo/mono(dar nu in punte) la 7294 ? [email protected] multumesc anticipat Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 uite aici (cred ca de la csl1131 le am): schema si cablajul in Eagle Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum