Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iar pentru cine moare dupa TDA7294

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

aproape ca nu se poate fara sa se gaseasca cate unu care sa dea cate o replica la misto :toimonster: era vb de 7293 inprimul randsunt curios cate amplificatoare ca asta cu 7293 ai facut...da stiu ca acum o sa zici ca ai facut 1000 dar sa fim seriosi eu am facut si stiu ce poate nu contest calitatile altor amplifuridar la puterea la care functioneaza... functioneaza perfect :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

8

• ICEMAN

8

• chetross

2

• Ciprian Alexandrescu

1

pai fiecare TDA al tau o sa "vada" pe iesire 2 ohmi .... si nu cred ca ii place ...... in primul rand o sa se incalezeaca bine ...... si daca nu esti cu noroc s-ar putea sa crapetu din 23 Vca vei avea 32 Vcc ..... care va intra in fiecare integrat .... si va debita pe o sarcina de 2 ohmi ...... nu prea suna bine :axe:

Link spre comentariu

Srry,se pare ca nu m-am exprimat bine.Nu vreau bridge,vreau stereo.Vreau sa stiu cat scoate un tda la alimentarea aia pe 4 oh.Eu pe trf ala vreau sa pun 2 integrate dar nu in bridge.

Link spre comentariu
Vizitator psc-audio

Vezi ca in datasheetul de la integrat ai niste tabele. Uitate pe alea ca ai mai mult decat necesarul care-ti tre.

Aici ai trimiterea... http://www.psc-audio.ro/index/pdf/TDA7294.PDF

La 23 volti AC adica continuu 33Volti pentru varianta stereo ai :

-pe 8 ohm - thd = 0,5 % - max 60 wati

- thd = 10 % - max 70 wati

- pe 4 ohm - thd = 0,5 % - max 80 wati nerecomandati din cauza temperaturii

- thd = 10 % - >100 wati nerecomandati

Insa in mod normal pe 8 ohm stereo vei ajunge la o putere de 40 wati reali shi un 55 wati reali pe 4 ohm. Asta fara pretentii de 20 Hz :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator psc-audio

Eu as opta pentru un lm3886, eu zic ca se aude mult mai bine.Dupa cum ai vazut pe site am ceva placute cu tda-uri insa eu ascult la placuta aia cu lm3886 pentru ca ai mai multe avantaje. Eu tio recomand sincer si lucreaza si la frecvente mai joase. Pentru dormitorul meu e ideal :d :supz:

Link spre comentariu

The LM3886 is a high-performance audio power amplifiercapable of delivering 68W of continuous average power to a4W load and 38W into 8W with 0.1% THD+N from20Hz?20kHz.

Asta e din fisa de la national.E 68w/4ohmi, nu scrie nicaieri de 68w/8ohm :axe:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări