dynky Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Stimati colegi,ma intereseaza schema acestui integrat audio cu 12 terminali in linie,care echipeaza un RCD auto marca KENWOOD,model KDC-W4544U.M-ar interesa si schema aparatului.Va multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Va salut ! avetti schema ceruta de la KENWOOD,model KDC-W4544U. Succes !! Link spre comentariu
dynky Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Multumesc foarte frumos.Succes in activitate ! Link spre comentariu
Darden Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 va salut,cu respect! am si eu un asemenea integrat bubuit,vad ca nu e de gasit si,mai rau decat atat,nu vad schema pe care ati atasat-o colegului nostru,mai sus! va rog sa mai postati o data sau sa facem cumva sa imi trimiteti si mie schema integratului! va multumesc anticipat! Link spre comentariu
zvasile Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 aveti in atas manualul servis Link spre comentariu
Darden Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 va multumesc mult,d-le zvasile,sa aveti o zi buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum