Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transmiter OPTIC TOSLINK!

Cilibiu

Postări Recomandate

Am un amplituner care are intrare optica si as vrea sa fac un transmiter optic pentru acest amplituner!Am transmiter TOSLINK dar nu gasesc o schema cu acest transmiter optic!Nu conteaza cat de complicat este dar decat sa dau 500 de lei pe o placa de sunet cu iesire optica mai bine de bani astia poate fac 2 sau chiar 3! :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

3

• ratza

2

• danb1974

1

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Poti gasi in link-ul de mai jos o varianta foarte ieftina pentru o placa de sunet conectabila la calculator prin USB, care are atat iesire analogica cat si iesire TOSLINK. Integratul se poate obtine foarte usor, ca mostra gratuita, iar celelalte piese nu costa mai mult de 30 ron.viewtopic.php?f=35&t=17633&p=566159#p566159

Nu am inteles la ce te referi cu "MONSTRA GRATUITA" adik??iar 2 la mana e foarte simpla si belea, dar cum ramane cu softul care trebuie sal instalezi pe pc, ca presupun ca trebuie :da asa ceva!
Link spre comentariu
Vizitator marckus

Nu este necesar nici un soft. Placa este recunoscuta automat de orice windows (si linux) incepand cu windows 2000 (cred si 98).Producatorul integratului, Texas Instruments are un 'program' de mostre gratuite. Acest integrat si multe altele sunt incluse in acest program. Pentru mai multe detalii mai bine vorbim prin MP.

Link spre comentariu

Nu este necesar nici un soft. Placa este recunoscuta automat de orice windows (si linux) incepand cu windows 2000 (cred si 98).Producatorul integratului, Texas Instruments are un 'program' de mostre gratuite. Acest integrat si multe altele sunt incluse in acest program. Pentru mai multe detalii mai bine vorbim prin MP.

Nu mai folosiţi MP-ul pentru chestii tehnice! Mai sînt şi alţii pe care îi poate interesa.
Link spre comentariu

Nu mai folosiţi MP-ul pentru chestii tehnice! Mai sînt şi alţii pe care îi poate interesa.
Bine zis! :da
Link spre comentariu
Vizitator marckus

Ma refeream doar pentru detalii referitoare la mostrele gratuite, lucru care mi s-a parut ca fiind off-topic. Imi cer scuze ca nu am precizat mai exact.

Link spre comentariu

Nu conteaza cat de complicat este dar decat sa dau 500 de lei pe o placa de sunet cu iesire optica mai bine de bani astia poate fac 2 sau chiar 3! :da

Hm, stai bine cu lipit ssop-uri?Te intereseaza o placa de sunet usb cu iesire optica behringer (uca-202) cu 100+transport? Sau daca tre sa fie diy am un pcm2706 cu iesire optica functional dar fara cutie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări