Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatie

Badman

Postări Recomandate

Din pacate nu reusesc sa download-ez nimic gratis de pe scribd.com, imi cere intodeanua datele card-ului.

De aceea am apelat la bunavointa celor care au deja aceste carti in format pdf si sunt dispusi sa faca efortul de a mi le trimite prin e-mail.

Va multumesc oricum pt. informatie.

O sa-ti trimit eu Cartea strungarului de Barbu si Manualul strungarului de Biber.

Link spre comentariu
Vizitator

Din pacate nu reusesc sa download-ez nimic gratis de pe scribd...

Am vazut si eu ca legatura nu mai are ca destinatie pagina unde initial se putea descarca documentul in format pdf. Totusi cei ce vor sa descarce cartea, o pot face descarcand pagina cu pagina in format jpeg. Pentru aceasta se da click pe legatura lui klaxxon de la pagina 4. Apare practic imaginea primei coperti a cartii avand deasupra in bara de unelte trei variante Download; Standard Vue si Full Vue. Varianta Download nu poate fi folosita, caci duce la capcana despre care vorbesti. Cei care vor sa descarce, pot alege sa dea click pe unul dintre celelalte doua butoane. Drept urmare cartea se va incarca in format de imagini jpeg online si se poate descarca pagina cu pagina. Se poate utiliza o metoda foarte expeditiva. Pentru asta se scoate din bara Windows Explorer-ul si se initiaza un folder la o adresa cunoscuta. Folderul se poate denumi chiar cu titlul cartii. Se da clic pe butonul Maximize / Restore Down, se potriveste fereastra explorerului intr-o pozitie convenabila si se deschide folderul in cauza. Se foloseste apoi metoda "Drag & Drop" pentru a transfera coperta a I-a din browser-ul de internet pe care il folosesti in folderul din WE. In total pentru manualul strungarului sunt de transferat 267 de pagini incluzand copertile. Cei care se pricep, pot apoi reuni cele 267 de pagini jpeg intr-un singur document pdf. Pentru o mai buna intuitivitate, am atasat si o imagine ilustrativa, unde se vede in stanga browserul de internet (eu folosesc SeaMonkey) iar in dreapta brobserul Windows Explorer, deschis la folderul "Cartea strungarului", unde se vad primele 6 pagini transferate. Singurul lucru care temporizeaza procedura, este faptul ca trebuie mutat de fiecare data la pagina urmatoare. Daca consideram ca aceasta operatie dureaza 10 secunde (cu tot cu transfer) atunci pentru cele 267 de pagini, avem nevoie de 2670 de secunde, adica aproximativ 45 de minute pentru toata cartea. Sau ca alternativa se poate cere ajutorul unui membru care a descarcat anterior cartea, asa cum a procedat si Razv.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cateva stangacii, cum ar fi paginatia dificila pentru descarcarea sistematica pagina cu pagina. O scapare - lipseste fotografia cu paginile 142/143. Una peste alta insa, o treaba foarte utila tuturor utilizatorilor de masini unelte si scule. Bravo!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Nelu Vidra Ioan

Pentru cei interesati CARTEA TEHNICA FUS-25.FUS-32.

Te rog ajuta-ma cu schema de la fus 25,model clasic cu 2 tca  10 si un c16 schimbator de sens, multumesc!!

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări