Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatie

Postări Recomandate

Vizitator combiny

Am gasit manualul dar probabil este un "user manual" si desenele nu au notatii corespondente ale componentelor in tabel. Cred ca imi este de-ajuns dar ar fi fost interesant cum arata manualul de reparatie daca o exista asa ceva

post-60068-139829748174_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator combiny

Fa un scan la manual la 300 DPI format imagine tiff in grayscale si trimite-mi pozele sa fac eu un manual online.Sau daca te pricepi.....

"Fa" bine si zi-mi cum sa ti le trimit in formatul in care am deja cele 24 de pagini (72DPI 2.2MB jpg 2206x3264 RGB 24bit)
Link spre comentariu

...zi-mi cum sa ti le trimit in formatul in care am deja cele 24 de pagini (72DPI 2.2MB jpg 2206x3264 RGB 24bit)

In format jpg, poti sa le postezi chiar aici. Daca vrei insa sa faci o treaba buna pana la capat, atunci instaleaza-ti Foxit Reader si seteaza-l ca program de baza pentru norma pdf. Selecteaza apoi toate cele 24 de fisiere individuale (dupa ce le-ai enumerat ca sa fie puse in ordine) si da un "print" utilizand in locul imprimantei, optiunea "Foxit Reader PDF Printer" din wizard. Vei obtine un singur fisier pdf, continand toate cele 24 de pagini, pe care apoi poti sa il atasezi si aici.
Link spre comentariu
Vizitator combiny

...zi-mi cum sa ti le trimit in formatul in care am deja cele 24 de pagini (72DPI 2.2MB jpg 2206x3264 RGB 24bit)

In format jpg, poti sa le postezi chiar aici. Daca vrei insa sa faci o treaba buna pana la capat, atunci instaleaza-ti Foxit Reader si seteaza-l ca program de baza pentru norma pdf. Selecteaza apoi toate cele 24 de fisiere individuale (dupa ce le-ai enumerat ca sa fie puse in ordine) si da un "print" utilizand in locul imprimantei, optiunea "Foxit Reader PDF Printer" din wizard. Vei obtine un singur fisier pdf, continand toate cele 24 de pagini, pe care apoi poti sa il atasezi si aici.
Salut ola_nicolas, long time no see!. Multumesc pentru indicații, așa voi face. Îmi lipsește fulia de la avans iar fulia cu 4 diametre de pe motor are al doilea diametru mic (cel mai folosit la turații mici la oțeluri la găuri cu diametre mari) cu marginile ciobite considerabil în cateva locuri, însă fiind din siluminiu sau ceva asemănător voi încerca să le încarc cu TIG-ul și să le "iau un șpan" pentru a reface trapezul.
Link spre comentariu

Fa un scan la manual la 300 DPI format imagine tiff in grayscale si trimite-mi pozele sa fac eu un manual online.Sau daca te pricepi.....

"Fa" bine si zi-mi cum sa ti le trimit in formatul in care am deja cele 24 de pagini (72DPI 2.2MB jpg 2206x3264 RGB 24bit)
"Jpeg"-ul e un format care "pierde" informatie pe masura ce o procesezi-maresti/micsorezi/transformi...etcTIFF-ul nu face asta.Urca-le unde iti e tie mai usor si dami link-ul
Link spre comentariu
Vizitator combiny

"Fişierul este prea mare, mărimea maximă permisă este 500 KiB"ola_nicolas imi pare rau dar PDF-ul generat cu Foxit Printer nu scade sub 1MB orice as face si oricum de la 2MB in jos calitatea a 24 de pagini B&W este aproape de ilizibil din cauza rezolutiei foarte slabe si a compresiei

Link spre comentariu

Soluţie:Pune PDF-ul pe Mediafire, de exemplu, iar aici postează doar link-ul.La un scan de 72dpi n-ai ce să-i mai faci. Dacă-i salvat şi JPEG e şi mai rău.Orice prelucrare ulterioară va conduce la un rezultat şi mai slab.24 de pagini pot fi scanate la 300dpi gri, n-ar dura prea mult timp.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sunt si eu interesat sa vad cum e construita acea masina de gaurit, e pe undeva atasat acel manual?

Daca nu, poti sa filosesti  www dot 99poze dor ro, acolo incarci pozele si ne dai aici link-ul, mai simplu nu cred ca se poate, imaginea max e de 3M, si sa aiba denumire reala, de ex: " Masina gaurit G16 pag1 " si asa mai departe pana la cate pagini ai. Am observat ca daca pozele sunt pe la 2,5-3M accepta cam 25-30. Daca sunt pe la valori mici 100-150Kb poti sa pui pana spre maxim, adica 99 poze per album.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări