Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum s-au construit piramidele???

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

18

• anubis6

15

• mișa

10

• cristian_draghiescu

10

Top autori în acest subiect

Simplu. Conducătorii însetaţi de averi nu mai aveau de unde să fure (aka biruri, taxe, impozite etc), aşa că aveau nevoie de mai multă prostime. De aia.

Link spre comentariu

Simplu. Conducătorii însetaţi de averi nu mai aveau de unde să fure (aka biruri, taxe, impozite etc), aşa că aveau nevoie de mai multă prostime. De aia.

inaite sa treaca la civilizatie cand erau simpli oameni,nu cred ca sau gandit unii dintre ei sa fraiereasca pe unu si pe altu, aveau o viata simpla si erau "multumiti" de viata pe care o duceau in acel moment,ca daca nu erau treceau mai repede la civilizatie, si sunt multe popoare nu cred ca la toti venea cate unu bogat sa faca societate sa i fure pe alti.
Link spre comentariu

de exemplu triburile din Africa sunt izolate de restul lumi si unele triburi dupa ce au vazut cat de mult s-a modernizat lumea refuza sa-si schimebe obiceiurile,poate acele civilizatii au fost la acelasi nivel cu cele din Africa din ziua de azi ce ia motivat ata de mult sa treaca de la viata simpla la viata civilizata? Eu cred ca unul din motive sunt razboaiele care au fortat diferite popoare sa se dezvolte spre binele lor si astfel au evoluat din ce in ce mai mult.

Link spre comentariu
  • Administratori

dacă aveam chef de băşcălie, deschideam la bodegă subiectul. aşa încât, vă rog să vă abţineţi de la miştouri :nas:

ce treaba are asta cu energia alternativa habar nu am...
Link spre comentariu

parerea mea cred ca au fost facute de Asterix si Obelix din misiunea Cleopatra care au luat ceva mai multa licoare magica hai domnilor sa no mai lungim au fost facute de oameni e clar si multzi sclavi e clar care venerau un faraon , ce naiba nu se intzelege erau morminte .dar totusi mifty de ce nu ai postat in alta parte ,si carei legatura cu energia alternativa poate ne dai tu raspunsul si vei afla cum sau construit .

Link spre comentariu

Habar n-ai, s-au construit cu ajutorul antigravitatiei bazate pe efectulAntigravity 2: The Beaty-tchison EffectC8pTio26Xgw si detaliu mai cu incetinitorul:Antigravity 1: camera in a box (first crude test-video)3WyULc3jCgg

Link spre comentariu

eu nu prea vad unde e antigravitatia in acea cutie,poate imi spui tu unde e ? Eu vad in acea cutie niste obiecte care sunt zdruncinate,daca era antigravitatie obiectele trebuiau sa se afle in stare de imponderabilitate (adica sa pluteasca in cutie) fara ca , cutia sa se miste.Obiectele erau pe fundul cutiei deci gravitatia actiona asupra lor,astfel eu nu vad antigravitatie

Link spre comentariu

Clar antigravitatie, la nivel de amator se pot obtine campuri antigravitationale extrem de puternice. Domnul din film ar mai avea de lucrat la stratul de izolare al campului gravitational - are pierderi serioase acolo, care genereaza curbura razelor de lumina - se observa mai ales in al doilea film postat.

Link spre comentariu

Pentru un bloc de 50 de tone e si mai simplu, il poti muta si/sau ridica ridica singur doar cu forta bratelor, fara scripeti sau alte utilaje moderne. Uite cum (asta e pe bune, nu mai e gluma precum antigravitatia intr-o cutie de carton :ras: ):lRRDzFROMx0

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări