kit Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 am facut un mic programel (atasat), as mai avea nevoie la el de un stas pentru tole de traf (dimensiuni), pentru a fi cat de cat folosibil. poate sa ma ajute cineva? programul este facut in c#, pentru a-l rula aveti nevoie de framework-ul NET.multumesc.ps. nu ma injurati, e versiunea alfa, n-are rost sa merg mai departe daca n-am stas-ul de tole. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 ce anume îţi trebuie, grosimile tolelor, şi/sau dimensiunile E şi I???nu de alta, dar mi se pare că sunt disponibile bine-mersi în vechile cărţi ale lui ilie mihăescu şi g.d. oprescu... Link spre comentariu
kit Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 grosimea tolelor o am, imi trebuie valoarea a/b stas a tolelor.ma bucur nespus sa aud ca sunt disponibile bine-mersi in cartile numite, ma intristeaza faptul ca nu le am (de fapt intarzierea cu care am raspuns se datoreaza faptului ca am luat carte-cu-carte, doar-doar voi gasi ceva).acuma, rugamintea este: poate cineva sa scaneze respectivele tabele si sa mi le trimita si mie?multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum