Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calcul transformator de mica putere

Postări Recomandate

am facut un mic programel (atasat), as mai avea nevoie la el de un stas pentru tole de traf (dimensiuni), pentru a fi cat de cat folosibil. poate sa ma ajute cineva? programul este facut in c#, pentru a-l rula aveti nevoie de framework-ul NET.multumesc.ps. nu ma injurati, e versiunea alfa, n-are rost sa merg mai departe daca n-am stas-ul de tole.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kit

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

ce anume îţi trebuie, grosimile tolelor, şi/sau dimensiunile E şi I???nu de alta, dar mi se pare că sunt disponibile bine-mersi în vechile cărţi ale lui ilie mihăescu şi g.d. oprescu...

Link spre comentariu

grosimea tolelor o am, imi trebuie valoarea a/b stas a tolelor.ma bucur nespus sa aud ca sunt disponibile bine-mersi in cartile numite, ma intristeaza faptul ca nu le am (de fapt intarzierea cu care am raspuns se datoreaza faptului ca am luat carte-cu-carte, doar-doar voi gasi ceva).acuma, rugamintea este: poate cineva sa scaneze respectivele tabele si sa mi le trimita si mie?multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări