Relav Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Cu punerea in paralel a secundarelor si redresare in punte, curentul de iesire este mai mare cu aproximativ 40%, nu dublu decit in varianta cu redresare bialternanta.De ce? Eu nu cred. Dati o explicatie. Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Se vede in fisierul atasat de mine - rindul al doilea "curentul efectiv din secundar I2". Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Relav scrie : "...Eu nu cred..." Aveti dreptate sa nu credeti. Toate datele din tabel se pot demonstra matematic, dar nu la nivelul cunostintelor de cl. a-XI-a, cum spunea cineva... Link spre comentariu
Felis Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 spre deosebire de tine eu nu mai pot atasa fisiereOricine poate atasa! Daca sint prea mari, redimensioneaza-le. Asa am facut si eu. nui vorba de marimea fisierelor eu nu mai pot atasa nici macar 1 Kb pe forum deoarece am atins limita permisa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum