fritz_vali Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 de curand mi-am facut niste planuri , sa imi fac un sitem 2.1 cu integratul tda1558q! eu o sa folosesc , ca alimentare o sursa de pc ! integratul are 4 canale ! unesc 2 canale pentru subwoofer iar celelalte 2 pentru sateliti! metionez ca il folosesc pentru apartament! sunt constient ca tda ul scoate doar 2*22W , dar nu imi trebuie mai mult ! astep pareri ! VA MULTUMESC ANTICIPAT! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Pai e OK ! Totusi cauta pe net scheme asemanatoare , poti sa te inspiri de acolo pentru filtrul de subwoofer etc . Spor la treaba ! Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 am inteles ca nu prea e recomandat sa alimentez amplificatorul de la o sursa in comutatie! este adevarat! Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Din experiente anterioare cu un amplificator 2.1 cu TDA7377 alimentat din sursa de pc avea brum. E ok sa alimentezi din surse in comutatie, dar cele de pc nu prea au fost gandite pentru amplificatoare.PS: nu uita sa pui si un corector de ton. O sa ai nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum