Vizitator Vasile Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 Da-mi mail si-ti trimit in format pdf la scara 1/1 :lol: Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 [email protected] sau [email protected] azi fac si cablajul de la corectorul de ton dar in afara de acesta mai am nevoie de de ceva? :?: :!: Link spre comentariu
Vizitator Timofte Silviu Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 Incearca ceva mai bun de ex. cu circuitul OPA2604 sau OPA2134 sau mai ieftine dar destul de bune NE5532 sunt echivalente :roll: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 am trimis, poti sa-l dai la oricine il cere :P Link spre comentariu
Vizitator mart Postat Septembrie 30, 2004 Partajează Postat Septembrie 30, 2004 Multumesc ,dar pe aici prin Piatra nu prea se mai incumeta lumea sa isi faca amplificator cu mana lui ...........(sunt mai lenesi .....cred :lol: ) http://www.price.ro/forum/showthread.ph ... post147037 iata si poza pacat nu am avut un aparat de calitate... :cry: :cry: :cry: Link spre comentariu
sere Postat Decembrie 12, 2004 Partajează Postat Decembrie 12, 2004 acum ceva timp in urma am facut un preamplificator + corector cu upc1892 si merge super. Mai ales ca ai cotrol pe 4 canale... mai exact pe stanga ...dreapta ... central si spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum