Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita sa dau banii astia pe boxele astea liquid power 15''

sorinel_pustiu09

Postări Recomandate

Salut baieti, sunt interesat sa cumpar boxele astea credeti ca merita?

http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4569

Puterea stiu ca este de fapt undeva in jur de 200w rms, insa vreau sa stiu daca ele fac banii astia pt randamentul si puterea care zik baietii de pe mivarom ca o au, daca nu, ce mi-ati recomanda sa imi iau tot la banii astia tot asa de vreo 15'' boxe, stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinel_pustiu09

3

• ionescu liviu

1

• hpavictor

1

• BF37

1

759,11lei (cu TVA) ???? .Pt niste pocnitori jalnice ? ( 15" + 4xpiezo ) ..............Cred ca au gresit numele , ar trebui sa se numeasca "Liquid Shit" :rade: . Exista si ceva difuzoare chinezesti decente , cu care sa poti face niste boxe cat de cat , dar cu sigurata aste-s cele mai jalnice.Deci nu arunca banii de pomana pe asa ceva....De curiozitate , la ce vrei sa le folosesti ?

Link spre comentariu

4 piezzo si un difuzor de 15 care pare sa aiba sistemul mobil exterior din cauciuc, nu din acela textila cauciucat cum sunt cele profesionale cu adevarat.Nu prea merita...

Link spre comentariu
:nebun: Da , daca ai lant de haur de 150 de grame dar poleit cu jeg si doua ghiuluri cinstite si bratara adevaraciune de 14 carate si tatuaje cu sirene si in mana cheile la mertan + cruce si lant tot de auoleo dar mare cat credinta ta etc.Of , viata mea , mancateas talentu tau....cum stau io si ma minunez de ce ai tu muschii mici dar moi....ca conteaza doar respectul , bosule !Sper ca stii de gluma si deja ai dedus cu usurinta ca produsul din link este o pocnitoare cu scantei , nu e buna decat ca mobila , pentru impresionat necunoscatorii si mai fraieri decat cumparatorul , sau la nevoie ca suport pentru sticla de bere etc... Raspuns final : Nu merita !
Link spre comentariu

cred ca toate componentele din boxele alea costa maxim 400 lei si pana la 700 lei e cam scumpa manopera

Cred ca 400 lei e deja mult spus tiinand cont ca un Tweeter piezzo (pare acelasi model din incinta) este numai 2,5 lei (tot la ei pe sit) si e jalnic. :nebunrau:
Link spre comentariu

17kg o boxă... or fi din carton, eu cît m-am străduit la ale mele şi tot au aproape 45kg una, tot cu 15 ţoli, numai ptr joase.Cu banii ăia poate să-şi cumpere difuri mai solide, tot chinezeşti, plus materialul ptr cutii.

Link spre comentariu

ok am inteles ca astea is de ""shit"", insa eo tot vreau sami iau 2 boxe de medii, daca imi poate vinde cineva ceva bun, ar fi ceva, insa nu vreau sa dau banii tot pe chinezaraie, eo am vazut la cineva tot doua din alea doar ca pe 12'' si mergeau cat de cat si de aia mam fost orientat catre ele, insa sunt aproape convins ca mult nu o sa mearga, ca am vazut ca aveau membrana de panza, deci? ma poate ajuta cineva cu 2 boxe de 15 inch ceva calitate, sau daca nu sami fac io 2 boxe doar sami spuneti de unde sami iau difurile, si ce fel sa fie, si ce tweetere sa pun pe ele. ca am un prieten care stie sa faca incinte, doar trebuie sa caut dimensiunile pt o boxa atat. ok baieti stima, astept sa aud de la voi pareri bune...

Link spre comentariu

ok baieti am inteles despre alea insa ce spuneti de 2 din astea? ar merita sa le iau? sau sa imi fac 2 boxe? Amplificatorul pe care le folosesc este fie un bluetech ma200 sau fie un teac ar600. ce spuneti care varianta este mai buna cumparate sau facute?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări