cristi_74 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 O innebunit de ieri amaratu' meu de pc,o tine intruna cu "Sistem fail,cpu heat" si este cat se poate de enervant pt ca o zice verbal.Chestia e ca procu e rece ca un mort,la nvidia monitor arata ca are 50 grade,am verificat si cu mana pe proc,rece frate.Sa fie vreun virus?PS placa baza A7N8X-E CPU Sempron 2500+ Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Senzorul de vina? Mai schimba si pasta dintra radiator si procesor. Link spre comentariu
cristi_74 Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Azi am schimbat-o.Sters bine procu cu alcool .etc etc Link spre comentariu
Vizitator fdc Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Ai resetat BIOS-ul ?Daca nici asa nu se rezolva problema si daca PC-ul functioneaza normal, dezactiveaza "Speech POST Reporter" din BIOS. Link spre comentariu
cristi_74 Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Vad ca a ''tacut''.Ce-am facut:scos bateria de pe placa de baza,lasat la ''macerat'' 10 minute,pus bateria la loc,facut setari bios,dat drumu la win.Merge cat merge,iar incepe sa bombane.Ma uit in bios la tensiuni,temperatura,vad ca ceva nu e bun.Temperatura la proc e buna 47 grade,dar tensiunile nu,cea de 5v era de 4,37,si mai ceva curios mufa de la sursa care vine pe placa de baza era fierbinte!!!,cred ca nu facea bine contact pe undeva.Am schimbat sursa(ca mai aveam vreo 2 pe care le-am reparat,asta pe care am puso e INTEX !!!).INTEX-ul a fost prima data pus pe comp dar s-au dus conzii aia mari si i-am schimbat,i-am pus si o celula de antiparazitare pe retea ca nu avea.Cealalta nare nume,scrie pe ea 400w dar daca 0 pun pe comp ia foc,cred ca nu are nici 200w.Dar sa revin,am schimbat sursa,am reinstalat winu,scanat cu AVG 9 (gasit conficker),scos un hdd din pc ca aveam 2 de 200G ,facut regulator de turatie pe coolerul de sistem si cel din spatele hdd SI VAD CA MERGE(fara sa bombane Sistem fail,CPU Heat)Mersi celor care au raspuns,si au incercat sa ma ajute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum