Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema sistem audio

Vizitator adigrs

Postări Recomandate

Vizitator adigrs

salut am si eu 2 subwoofere magnat charger 230 un amplificator jbl gto 75.4. problema e ca ascultam muzica si dintr-o data s-a intrerupt tot(adica se mai auzeau decat boxele fara subwoofere). am schimbat sigurantele la amplificator si nimic. ledurile de power si protection sunt stinse amandoua condensatorul nu se mai aprinde si nici luminile de la subwoofere. am mai ars un amplificator si din cate tin eu minte atunci condensatorul se aprindea. stie cineva unde poate fii problema? tin sa mentionez ca de cand am pus amplificatorul asta jbl asta e prima data cand am probleme

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

2

• ari_panterra

2

• ionut20

1

salut am si eu 2 subwoofere magnat charger 230 un amplificator jbl gto 75.4. problema e ca ascultam muzica si dintr-o data s-a intrerupt tot(adica se mai auzeau decat boxele fara subwoofere). am schimbat sigurantele la amplificator si nimic. ledurile de power si protection sunt stinse amandoua :da :da condensatorul nu se mai aprinde si nici luminile de la subwoofere. am mai ars un amplificator si din cate tin eu minte atunci condensatorul se aprindea. stie cineva unde poate fii problema? tin sa mentionez ca de cand am pus amplificatorul asta jbl asta e prima data cand am probleme

deloc nu ai notiuni de electronica,mai bine dute la un atelier......... :da :nas: "condensatorul nu se mai aprinde" cum si de cind se aplind condesatori sau eventual ai vrut sa spui altceva....
Link spre comentariu

siguranta de pe firul de "+'' ,ce vine de la baterie ai verificat-o?verifica respectiva siguranta si apoi toate contactele traseelor de alimentare:la borna bateriei,la intrarea si iesirea din soclul sigurantei mentionate,la bornele condensatorului,contactul firului de ''-'' cu caroserie,.. si apoi revin-o cu observatii.succes!

Link spre comentariu

salut am si eu 2 subwoofere magnat charger 230 un amplificator jbl gto 75.4. problema e ca ascultam muzica si dintr-o data s-a intrerupt tot(adica se mai auzeau decat boxele fara subwoofere). am schimbat sigurantele la amplificator si nimic. ledurile de power si protection sunt stinse amandoua :da :da condensatorul nu se mai aprinde si nici luminile de la subwoofere. am mai ars un amplificator si din cate tin eu minte atunci condensatorul se aprindea. stie cineva unde poate fii problema? tin sa mentionez ca de cand am pus amplificatorul asta jbl asta e prima data cand am probleme

deloc nu ai notiuni de electronica,mai bine dute la un atelier......... :da :nas: "condensatorul nu se mai aprinde" cum si de cind se aplind condesatori sau eventual ai vrut sa spui altceva....
se referea la ledul sau voltmetrul digital pe care condensatorii folositi la audio auto ai au montati si care arata cand respectivul echipament este in conditii optime de lucru.despre cunostintele lui in ale electronicii,din ce spune el,se pare ca sunt minime,dar daca exista bunavointa,un ajutor sau o incercare ai putem oferi,nu!?!
Link spre comentariu
Vizitator adigrs

cunostintele mele sunt minime spre zero.cand am zis ca nu se mai aprinde condensatorul la afisajul acela m-am referit. ideea e urmatoarea tot sistemul a fost montat la o firma de specialitate acum 4 ani si nu am avut pana acum probleme cu cabluri legaturi si alte detalii de genu asta. dupa gandirea mea daca sistemul nu mai primeste deloc curent cel mai probabil condensatorul este defect. nu vreau sa il repar eu. vreau doar sa stiu ce ar putea fii stricat in situatia asta ca sa stiu cam cati bani ma costa reparatia. va multumesc si sper sa primesc un raspuns

Link spre comentariu

in fine ,nu imi dau seama despre ce se refera dar uite la urmatoarele atasuri si spune daca seamana cu ce deti,si atunci sa privim lucrurile mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări