Vizitator Vasile Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 In atasament Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Asa de simplu se face in Irda? Pe mine ma pacalit cineva sa nu ma bag ca e complicat.O intrbare...functioneaza pe orice telefon??cu iRDA?Sau ce poti sa-mi spui despre softul ala,ca nu inteleg nimic :roll: MS Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 softul il gasesti pe net Link spre comentariu
v3l0 Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 pe portul serial... fara circuite integrate "exotice" nu se poate face asa ceva? Nu de alta, dar am o placa de baza destul de moderna la care producatorul a considerat cu nu e nevoie si de mufa de irda... Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Montajul ala nu merge decat daca ai mufa de irda pe placa de baza.Am vazut un irda original si e destul de complicat are si o memorie(sau cum se cheama)care trebuie programata :roll: Link spre comentariu
v3l0 Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Merge, din ce stiu eu, daca ai o interfata universala pe com, pentru decodat telefoane mobile...sau asa ceva.In plus, am gasit pe unele site-uri adaptoare serial sau paralel la iRDA, dar contineau integrate care nu se gasesc in .ro. Link spre comentariu
sborkuti Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 interfata o gasesti la pagina 6 Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 schema aia cu leduri nu merge, cel putin la mine n-a mers si la inca niste prieteni, depinde mult de placa de baza, sunt la care a mers dar la viteze ffff mici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum