Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema THOMAS 51 TCB 082TX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• mercenarx

3

• bigbrother

2

• dan cod

1

Vedeti daca se potriveste schemle astea THOMAS TCB061TX sau Thomas_TCB081. :daDaca nu se potrivesc,alte scheme nu mai am, pentru tv THOMAS. :jytuiyu Sau daca nu, spuneti ce chassis are tv-ul. :101 Asteptam :dans:

Link spre comentariu

da, varianta a doua a fost: tcb081mersi mult!apropo, poate ati intalnit defectul si ma scapati de un "sapat":apasat butonul on-off, se aprinde led st-by dupa care daca apas p+ se stinge led-ul(stare on) apare sunet , schimba posturi (bineinteles , memorate in prealabil),insa nu pleaca liniibu linii ok.mai departe nu am avut timp de el (poate maine) daca are cineva vreo idee rog sa o postezethxla buna vedere

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Asa se pare ca ar fi si in schema de mai jos dar nu este clara.Totusi eu am gasit intr-o alta schema valoarea: 13,7k, iar TV1 spunea de 18k.Aceasta rezistenta ar avea vloarea in functie de tz701?Am sa incerc cu 10k prima data.Multumesc Dan cod.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Buna seara ! Am primit un mp de la un user care ma rugat frumos daca vreau ca sa-i dau si lui aceasta schema,asa ca am atasat-o din nou aici schema solicitata de dansul.Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări