luc Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 nu are nimic le pui la bicicleta.ai incercat schema care ai pus-o mai sus? Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Da suna frumos la cat de simpluta este dar tot montajul a fost facut in "aer" :oops: de test...trebuie sa ii fac si un mic "cablaj " Dar am facut un amp simplu de tot 2+1 dintr'un kia6210 (intrare stereo = pinii 2+3 , iar pentru bass pinul 7, si 8pus la masa prin cond de 4,7u) pentru calculator .Wooferul este de tip PR , cub cu latura de 30 cm , iar radiatorului pasiv mai are adaugat 50grame , filtrul subsonic de 24db/octava incepe sa taie de la 45hz~55hz . Satelitii incep sa reproduca de la 120hz cu filtru de 12db/octava , vreau sa zic ca da clasa multor sisteme 2.1 existente pe piata , iar costurile sunt undeva in jurul a 800mii lei vechi .....dar pe mine nu m'a costat nimic pentru ca aveam deja toate componentele care stateau degeaba.... :oops: Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 cand faci cablajul poate mi-l dai si mie ca tare puturos sunt ca sa compun si asa ceva.daca nu ma duc sa mai cumpar din cele de test ca nu ma complic pentru cateva piese. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 tocmai la asta ma gandeam si eu :wink: (la cablaj de test ma refer) , ca la cat de simpla este schema parca nu imi vine sa stric solutie si altea alea....Sau rigidizez montajul "in aer" si il las asa...ca doar nu o sa joc fotbal cu carcasa amplificatorului Precizez ca (montajul in aer) a fost facut pe riglete electrice ... Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 la asa ceva nu ma asteptam,chiar pe riglete...,las ca facem pe cablaj de test. Link spre comentariu
notchman Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Eu asa ma'm obisnuit :roll: , daca ai grija de "bucle" totul merge snurrr intr'un timp record :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum