Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Porcarie de amplif

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

19

• luc

17

• ICEMAN

12

• fum3z

2

Top autori în acest subiect

Da suna frumos la cat de simpluta este dar tot montajul a fost facut in "aer" :oops: de test...trebuie sa ii fac si un mic "cablaj " Dar am facut un amp simplu de tot 2+1 dintr'un kia6210 (intrare stereo = pinii 2+3 , iar pentru bass pinul 7, si 8pus la masa prin cond de 4,7u) pentru calculator .Wooferul este de tip PR , cub cu latura de 30 cm , iar radiatorului pasiv mai are adaugat 50grame , filtrul subsonic de 24db/octava incepe sa taie de la 45hz~55hz . Satelitii incep sa reproduca de la 120hz cu filtru de 12db/octava , vreau sa zic ca da clasa multor sisteme 2.1 existente pe piata , iar costurile sunt undeva in jurul a 800mii lei vechi .....dar pe mine nu m'a costat nimic pentru ca aveam deja toate componentele care stateau degeaba.... :oops:

Link spre comentariu

tocmai la asta ma gandeam si eu :wink: (la cablaj de test ma refer) , ca la cat de simpla este schema parca nu imi vine sa stric solutie si altea alea....Sau rigidizez montajul "in aer" si il las asa...ca doar nu o sa joc fotbal cu carcasa amplificatorului Precizez ca (montajul in aer) a fost facut pe riglete electrice ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări