Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Porcarie de amplif

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

19

• luc

17

• ICEMAN

12

• fum3z

2

Top autori în acest subiect

"si inca ceva d2 poate lipsi(strap),t3 lipsi(in loc de c-e se pune rezistenta 20k,iar dz,r3,c4 pot lisi de asemenea)"Dar daca cuplez difuzorul direct la sursa , merge :P glumeam no offense :wink:

Link spre comentariu

rofl notchman :jy07:ma gandeam si io cum ar fi sa legi o boxa direct la 220 care are o frecventa de 50hz(demolator de bas )... daca scapa boxa de arsuri ... nu mai scapa abdomenu tau fara sa ti se faca patratele :naughty:

Link spre comentariu

Schema pare ok cu exceptia celor 3 diode - asa ceva nu prea se face la puteri mari ... Eu as pune o superdioda plasata pe radiatorul finalilor pt ca altfel sigur se va ambala termic. Mai mult, se poate regla si curentul de mers in gol ....

Link spre comentariu

cei mai batrani este imposibil sa nu cunoasca schema (frunzila de ex. :wink: ) a fost consacrata la vremea ei si avea inclus inschema si un corector si un mixer cu 3 intrari paraca sau mai multe nu mai stiu

Link spre comentariu

asa ceva faceam io inainte si are si reglaj de curent de mers in gol :roll: cu trei diode si merge si acum un montaj din asta... dar stiu io schema aia nu are nici un reglaj :?

Schema aia nu scoate 100W nici daca plangi langa ea.Acel amplificator a fost publicat intr-o revista Tehnium...era pe un fundal albastru :) .A fost cel de-al doilea amplificator care l-am facut la viata mea.Nu scoate si gata.Am folosit transformatoare bobinate cu sarma de 1.8mm si 60V si tot nu suna basul k-lumea...adica era distorsionat(chiar daca nu era la un volum atat de mare).A fost facut de mai multi prieteni de-ai mei si tot asa.Daca vreti sa faceti amplifu ala mai bine...nu :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări