Vizitator romeo91 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 am 2 filtre r20521 scoase din 2 boxe de 30 de watt( cred k romanesti) difurile sunt pe 4 ohm.... aceleasi filtre pot fi puse pe niste boxe mult mai mari, si de 8 ohm? :nas:sunt pe 2 cai:)multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Nu merg ptr difuri de 8 Ohmi, doar ptr 4 Ohmi, iar ptr putere mai mare, schimbi cond cu unii la 250V şi rez cu unele de putere mai mare. Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 am inteles..:Dmultumesc pentru sfat, o sa caut ceva difuri home made 6" bass si ceva tweetere:-?alea is mai greu de gasit:(... Link spre comentariu
zal Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 ...o sa caut ceva difuri home made 6" bass si ceva tweetere:-?...Adică difuri făcute în casă??? Link spre comentariu
Vizitator romeo91 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 am rezolvat, las tot originalele( basii ) si o sa cumpar 2 tweetere noi. Apropo boxele is de la un magnetofon tesla, au 30 watt bucata. (doar k sunt arse tweeterele)..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum