Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump arctic cu PIP

mgigeone

Postări Recomandate

va salut ! am nevoie de un dump pt tv Arctic cu PIP , model NR 28CSP , procesor VCT49X3FPZD5000 (pe eticheta aplicata pe procesor scrie : SC 8256-05 14.5 C 08 BK) , memorie 24C16 . pare a fi sasiu 14.5.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sorin Schiriac

3

• mgigeone

3

• elmar

1

• ROBEERT

1

• 2 luni mai târziu...

Buna seara. Ca sa nu mai deschid alt topic postez aici. As avea si eu nevoie de un dump pentru un TV " Arctic " model " NR28CSP ". Mai jos dau niste detalii:

-sasiu: U99.190-08 ( 14.2 )

-procesor - jungle: OM8365H/N3/4 ( SMD )

-memorie: 24C08 ( SMD )

-procesor sunet: MSP34106B8 v3

Am gasit eu un dump aici:

http://master-tv.com/proshivki/tv/Beko- ... -dump.html

Nu stiu cat de bun ar fi. Defectul este ca nu pleaca final linii. Nu prea am masurat eu mare lucru la el, dar ca sa fie. Multumesc.

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...
Vizitator adysan

Buna seara , pentru a nu mai deschide un topic nou postez aici : am nevoie de un dump pt tv Arctic cu PIP , sasiu C7/C8 , model NR 28CSP , memorie 24c16an , televizorul are dunga orizontala colorata ( initial am banuit TDA8177 ) insa am observat ca pe unele canale apare imaginea foarte intunecata si numai pe rosu . Daca deschid meniul apare numai verde ( fara albastru ) , pot selecta reglajul de luminozitate insa nu se poate regla nimic ( nu se misca cursorul ) .

Link spre comentariu
Vizitator adysan

ai toata baza de memorii mai susmai concret aici:

Multumesc , astea le gasisem si eu dar doream un dump sigur deoarece trebuie sa ma duc pe teren sa-l schimb ( este o obligatie ) si ma gandesc sa nu pierd timpul cu o multime de drumuri .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări