Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calcul filtru serie

spinach

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

2

• VTP

1

• [i_unit]

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Formulele de calcul sunt identice la serie si paralel.Reteaua serie este mai dificil de pus la punct si are dezavantaje care conduc la evitarea solutiei.Pentru o documentare serioasa, vezi site-ul australianului Rod Elliot.

Link spre comentariu

Intrebare: de ce vrei sa faci filtru serie? Stii cum se calculeaza filtrul paralel? Adica nu cu formule care asuma impedanta unui difuzor ca fiind pur rezistiva si raspunsul in frecventa al acestuia - o clatita...

Link spre comentariu

Am studiat un pic materialul . Am constatat ca pentru ordin 1 , reteaua serie este mai buna in privinta impedantei generale .Pentru ordin 2 , nu sint prea mari deosebiri dar sint de valoare mai mica bobinele .De ce vreau serie ? vreau sa dotez o baxa construita in configuratie D'Appolittto cu un filtru ; am vazut ca in mod caracteristic , se folosesc filtre serie .Inca nu m-am lamurit de ce reteaua serie este mai complicata ca cea paralel , unde s-ar impotmoli la constructie.Acum ar mai fi varianta 2.5 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări